Kotne kuhinje
Kuhinja

Kuhinje po meri s programom za izris – izdelava po naročilu

Kuhinje po meri so v celoti funkcionalno zasnovane in nam omogočajo upoštevanje vseh želja oziroma pričakovanj stranke. Njihova velika prednost je, da so prilagojene potrebam stranke, prav tako pa nam omogočajo možnost kombiniranja kuhinjskih elementov, izbiro različnih materialov in tehnologij. Program za izris kuhinje je računalniški program, s pomočjo katerega lahko ideje stranke prenesemo v virtualni prostor in tako ustvarimo 3D izris kuhinje. Sodobne kuhinje (ne glede na to, ali so majhne ali večje), morajo biti funkcionalne, enostavne za uporabo, lepega videza in primerno opremljene, saj so srce vsakega doma. V njih se moramo dobro počutiti in imeti vse potrebne stvari pri roki. Pomembno je, da sta oprema in kuhinjsko pohištvo funkcionalna, pozabiti pa ne smemo niti na višino delovnega pulta, postavitev bele tehnike v prostor in izbiro primernih barv sten. Moderne kuhinje, izdelane po meri odlikujejo čiste linije in preproste oblike, materiali, iz katerih je izdelano pohištvo, pa so sodobni in trpežni ter enostavni za vzdrževanje.

Program za izris kuhinj uporabljamo tudi v podjetju Ga+ kuhinje, v katerem vam nudimo možnost brezplačnega izrisa. Ker je kuhinja za mnoge poseben prostor, kuhanje pa način, s pomočjo katerega posamezniki izražajo svojo kreativnost, se zavedamo pomena uporabe programa za izris in možnosti, da za naše stranke ustvarjamo popolne kuhinje, izdelane v skladu z njihovimi pričakovanji. 3D izris kuhinj po meri nam omogoča iskanje praktičnih rešitev za vsak prostor, tudi za težko dostopne kote. Strokovnjaki za izris vam bodo postregli s široko paleto praktičnih in domiselnih rešitev, s pomočjo katerih boste lahko izkoristili vsak kotiček v prostoru, ki ga imate na voljo. Izberite izgled in materiale, ob katerih se boste prijetno počutili, obiskovalcem pa boste s ponosom pokazali svojo novo kuhinjo. Pri uporabi programa za izris naši strokovnjaki prakticirajo najnovejše dosežke in znanja s tega področja, zato so nam rezultati, s katerimi boste zadovoljni, na dosegu roke. Prav tako lahko izbirate med tremi različnimi stili kuhinj iz našega programa in najdete tisto, ki bo oblikovno ustrezala preostalemu pohištvu v vašem domu.

Ga kuhinje

Ne pozabite na kuhinjske dodatke in gospodinjske aparate

K sodobno opremljenim kuhinjam po meri sodi primerno izbrana kuhinjska oprema in dodatki. Pri načrtovanju zato vedno upoštevamo osnove načrtovanja, kot je delovni trikotnik, ki je sestavljen iz 3 elementov: hladilnika, kuhalne površine in pomivalnega korita. Delovni trikotnik pomeni, da ta 3 področja ne smejo biti postavljena preveč narazen, temveč nam morajo biti na dosegu roke. Če si ogledujemo kuhinje v razstavnih salonih, opazimo, da se oblikovalci tega pravila strogo držijo, zato ga moramo upoštevati tudi v primeru uporabe programa za 3D izris. Čeprav se naši strokovnjaki vedno trudijo upoštevati čisto vse želje stranke in poiskati najustreznejšo rešitev za vsako težavo, vas bodo na malenkosti, ki bi lahko vplivale na funkcionalnost kuhinje vedno opozorili in vam ob tem predlagali drugo, primernejšo rešitev. Še posebej pozorni moramo biti na nemoteno uporabo kuhinjskega pohištva, kot so elementi, pa tudi na odpiranje in zapiranje gospodinjskih aparatov, ki kuharja ne smejo motiti pri delu. Idej za izdelavo kuhinj po meri je ogromno, zato so možnosti praktično neomejene, kljub temu pa moramo pred estetski videz postaviti praktično razporejenost elementov in poskrbeti za dovolj prostora za shranjevanje živil. Če se soočate z majhno kuhinjo in bi jo želeli optično povečati, vam svetujemo uporabo svetlejših barv, ki ustvarjajo vtis, da je kuhinja večja in bolj odprta. Tako kot stene, naj bodo tudi barve kuhinjskih elementov v tem primeru svetlejše. Če pa imamo na voljo več prostora, se lahko odločimo za malce bolj drzne barve kontraste, ki bodo popestrile prostor in ga naredile veliko bolj zanimivega. V podjetju smo natančni in prilagodljivi in poskrbimo za hitro izvedbo, pri čemer se vedno držimo dogovorjenih rokov. Pri izdelavi kuhinj po meri uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale in mehanizme odpiranja, ki ustrezajo našim strankam.

Kotne kuhinje

Dogovorite se za termin brezplačnega izrisa

Ali tudi vi razmišljate o izdelavi kuhinje po meri? Veseli bomo, če nas boste kontaktirali in se z našimi strokovnjaki dogovorili za brezplačen izris. Zagotavljamo vam kvalitetno izdelavo kuhinje po meri z dolgo življenjsko dobo, ki bo ustrezala vašim željam, potrebam in izpolnjevala vaša pričakovanja. Poskrbeli smo za garantirano najnižje cene gospodinjskih aparatov, ki vas bodo navdušili, zato vam nudimo vse na enem mestu. Z matričnim sistemom za izris kuhinje dosežemo enostavno in pregledno načrtovanje. Oblikujte si vašo sanjsko kuhinjo, v kateri boste pripravljali gurmanske poslastice in v njih razvajali svoje brbončice.