Gradnja

Gradnjo pasivne hiše na ključ prilagodimo željam naročnikov – ugodno

Odločite se za gradnjo pasivne hiše na ključ brez stresa in pritiskov

V podjetju JUBHome d. o. o. se ukvarjamo z gradnjo pasivnih hiš – hiš prihodnosti. Zavedamo se, da je postavitev lastnega doma velik finančni zalogaj, zato je pri našem delu vedno na prvem mestu kvaliteta, ki jo zahtevamo od svojih zaposlenih in vseh podizvajalcev. Da pasivna hiša upraviči svoje ime, mora zadostiti posebnim standardom, ki so bili sprejeti leta 1991 v Nemčiji in zadevajo tako materiale, kot načine gradnje posameznih segmentov.

Pri gradnji pasivne hiše na ključ je potrebno poskrbeti za njeno poglavitno lastnost – energijsko učinkovitost. K temu pripomorejo stene, grajene s toplotnoizolativnimi opažnimi elementi, dobra izolacija ostrešja, troslojna okna, vgrajena po predpisanem RAL standardu, vrhunski sistem toplotne izolacije temeljne plošče in mnogi drugi dejavniki, zahtevani za gradnjo pasivne hiše. Za ogrevanje pasivne hiše, je predpisana najvišja dovoljena poraba energije, zato pasivne hiše za ogrevanje uporabljajo obnovljive, alternativne vire (rekuperator zraka, toplotna črpalka, sončna elektrarna…).

Na naši spletni strani, si lahko ogledate estetske in zanimive pasivne hiše, pri katerih se lahko odločite za različne stopnje oz. izvedbe gradnje, izberete lahko tudi sodobno in moderno pasivno hišo na ključ z nizkimi stroški. Če se vam porajajo vprašanja, nas pokličite. Radi vam bomo razložili vse kar vas zanima.