Elektroinštalacije Ljubljana
Elektroinštalacije

Elektroinštalacije Ljubljana – zanesljivost in tradicija

Elektroinštalacije Ljubljana v podjetju Elektro Pečaver imajo dolgo tradicijo, saj se s hišnimi električnimi inštalacijami ukvarjamo že več kot 20 let in zagotavljamo celovite storitve od elektroinštalacij v kopalnici, kuhinji, dnevni sobi in ostalih prostorov, pametnih inštalacij in telekomunikacij. Naša kakovost je, da naredimo vse od načrta električnih inštalacij do kakovostne in cenovno ugodne izvedbe, ki vas bo navdušila. Spoštujemo dogovorjene roke, upoštevamo vaše želje ter zagotavljamo individualni pristop, kjer vam svetujemo in najdemo rešitve, ki ste si jih vedno želeli. Elektroinštalacije izvajamo v šolah, stanovanjskih hišah, bolnicah ter ostalih objektih, med elektroinštalacije, ki jih zagotavljamo v Ljubljani pa spadajo razsvetljava za vse vrste objektov, varnostna razsvetljava, električne napeljave, strelovod ter inteligentne in pametne inštalacije, ki so v zadnjem času še posebej priljubljene med našimi strankami, saj zagotavljajo korak naprej v hišnih električnih inštalacijah. Vse omenjene inštalacije spadajo pod splošne oz jakotočne inštalacije, medtem ko šibkotočne inštalacije zagotavljajo delovanje naprav na šibkem toku. V kolikor potrebujete kakovostne inštalacije za vaš dom, poslovne prostore ali celo v javnih ustanovah, smo mi pravi naslov za vas, saj vam bomo zagotovili vse potrebno za kakovostno izvedbo, ki bo olajšala vaše bivanje in delo v stavbi s kakovostnimi elektroinštalacijami v Ljubljani.

Elektroinštalacije Ljubljana

Elektroinštalacije Ljubljana – hitro, profesionalno in natančno

Elektroinštalacije v podjetju Elektro Pečaver v Ljubljani delimo na splošne inštalacije, ki jih poznamo pod imenom jaki tok in šibki tok, pod katerega spadajo telekomunikacije, brez katerih si življenja sploh ne znamo predstavljati. Splošne inštalacije zavzemajo pet področij od razsvetljave, varnostne razsvetljave, elektroenergetskih instalacij, strelovoda in pametnih inštalacij. V našem podjetju se z elektroinštalacijami v Ljubljani ukvarjamo že več kot 20 let zato znamo zanesljivo poskrbeti za njih in ste lahko ob naročilu popolnoma brez skrbi. Zakaj izbrati nas? Pomembno je, da za elektroinštalacije poskrbi nekdo, ki ima izkušnje na tem področju, saj gre za zapleteno delo, ki mu ni kos vsak, mi pa zagotavljamo strokovnjaka, ki vam bo kakovostno napeljal elektroinštalacije v kopalnici, kuhinji, spalnici, dnevnih in ostalih prostorih. Splošne inštalacije lahko napeljemo v stanovanjskih, poslovnih ali industrijskih objektih, pred napeljavo izdelamo vso projektno in tehnično dokumentacijo, obenem pa vam strokovno svetujemo, saj vemo, sda gre za malo bolj kompleksno temo ter kasneje izvedemo vsa potrebna dela, ki jih želite. Naše storitve elektroinštalacij v Ljubljani so profesialne, natančne in hitre, obenem pa poskrbimo tudi za redne meritve, preglede in vsa popravila, v kolikor so potrebna, pripravimo pa tudi načrte električnih inštalacij, tako da vse delo opravimo mi, vi nam zgolj zaupate vaše ideje in želje. Prepričani smo, da boste z našimi elektroinštalacijami v Ljubljani izjemno zadovoljni. Pridružite se našim zadovoljnim strankam.

Elektroinštalacije v Ljubljani – pametna hiša

Z razvojem računalnikov in internetnega omrežja se nam je življenje popolnoma spremenilo, obenem pa nas pesti tudi pomanjkanje časa, zato so pametne inštalacije, ki spadajo pod elektroinštalacijo v Ljubljani kakovostna rešitev, ki bo prihranila čas in vam zagotovila lažje življenje. Pametne inštalacije oz. pametna hiša je hiša, v kateri imajo pametne inštalacije popoln nadzor nad različnimi sistemi kot so razsvetljava, ogrevanje, avdio-video sistemi, tehnično varovanjeo in telekomunikacije. Zagotavljajo varčnost, udobje in varnost, kar so tri glavne prednosti pametne hiše. Udobje je na prvem mestu, saj lahko z inteligentno inštalacijo poskrbimo za različna opravila obenem pa zmanjšamo stroške. Pametna hiša je tudi  izjemno varna, saj senzorji zagotavljajo, da vam ob vsakem premiku v hiši, v kolikor vas ni doma,to javijo na vaš mobilni telefon. V primerjavi s klasičnimi elektroinštalacijami v Ljubljani, ki imajo ločene linije za vsak ukaz, merjenje, sporočilo in vsakega upravljalca kar pomeni veliko kablov, medsebojnih povezav in manj fleskibilnosti imajo pametne inštalacije en sistem, en standard, veliko različnih kombinacij in posledično večjo fleksibilnost. Vse skupaj tvori inteligentno omrežje, ki ga lahko nadziramo preko našega pametnega telefona, kar pomeni, da lahko preverimo stanje naše hiše kjerkoli smo. Verjamemo, da želite tudi vi varno, zanesljivo in udobno hišo. Javite nam in naredili vam bomo načrt električnih inštalacij.

Hišne električne inštalacije

Načrt električnih inštalacij za stanovanjske, poslovne in javne objekte

Poleg napeljav elektroinštalacij v Ljubljani se v našem podjetju ukvarjamo tudi z risanjem načrtom električnih inštalacij za vse vrste objektom, nudimo vam elektroinštalacije za šole, bolnice in ostale javne prostore, različne poslovne prostore in vse vrste stanovanjskih objektov od manjših stanovanj do velikih hiš in vil. Zagotavljamo vam celovite storitve in kakovostne pametne inštalacije, ki so elektroinštalacije prihodnosti in verjamemo, da bodo navdušile tudi vas. Za naše stranke skrbimo že 20 let, ves čas spremljamo razvoj tehnologije in gremo v korak s časom, zato se naša ponudba vseskozi dopolnjuje z novostmi. V kolikor želite več informacij o elektroinštalacijah v Ljubljani in načrtih električnih inštalacij obiščite našo spletno stran in si preberite več o tej temi, lahko pa nas tudi kontaktirate preko telefona ali emaila ter se oglasite v našem podjetju. Verjamemo, da boste z našimi elektroinštalacijami izjemno zadovoljni, obenem pa vas bo navdušila tudi storitev.