Cena kuhinje po meri
Kuhinja

Cena kuhinje

Cena kuhinje po meri Alples je odvisna od izbire elementov in materialov

Cena kuhinje podjetja Alples je ugodna, saj vam nudimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Ker vam omogočamo izdelavo kuhinj po meri, iz naše ponudbe lahko izberete tisto, kar vam najbolj ustreza in to prilagodite svojim potrebam. V primeru mansardnega stanovanja vam tako omogočamo izbiro omar prilagojene velikosti, pri čemer kuhinjske elemente lahko poljubno kombinirate med seboj. Kuhinje po meri prinašajo svobodno načrtovanje in oblikovanje vašega doma, ob tem pa vam pri Alplesu z veseljem pomagamo z nasveti in montažo.

 

 

Kuhinje po meri lahko izrišete tudi sami

Cena kuhinje po meriV Alplesu vam omogočamo uporabo računalniškega programa Gaston, za katerega imamo preko strani izdelovalca programa ib-CADy priznano licenco za neomejeno distribucijo. Izdelava kuhinj po meri, katerih cena je ugodna, je s pomočjo tega programa lažja, saj z njim v prostor postavljate elemente vseh programov Alplesovega pohištva (tloris in naris). Kuhinje po meri si tako lahko ogledate v 3D pogledu in si zanje izpišete popis izbranih elementov. Tako že pred obiskom naše poslovalnice veste, kaj želite, in poznate približno ceno kuhinje. Če si pred izrisom kuhinj želite ogledati našo ponudbo, se oglasite v salon kuhinj Ljubljana, kjer vam je na ogled na voljo postavitev vseh naših kuhinj.

 

 

Odlična cena kuhinje za vrhunsko kvaliteto

Če pa vam funkcionalnega sestava preko 3D programa enostavno ne uspe sestaviti tako, da bi izgledal lepo, se na pomoč lahko obrnete na našega arhitekta. Ponudil vam bo predloge, ob katerih se vam bodo zagotovo utrnile nove ideje. Medtem ko vam pomoč arhitekta preko spleta nudimo za vse prostore, pa te možnosti ne nudimo za kuhinje po meri. Kuhinje namreč sestavljajo najbolj kompleksen sestav pohištva, pri čemer je svetovanje lahko kakovostno zgolj ob prisotnosti stranke, kjer pride do hitre in neposredne izmenjave informacij. Svetovanje za kuhinje vam tako omogočamo v naših poslovalnicah po vsej Sloveniji, kjer boste izvedeli tudi ceno kuhinje. Izbira lepe kuhinje pripomore h kvaliteti bivanja v vašem domu. Da bi bila cena izbrane kuhinje optimalna, si pred obiskom poslovalnice oglejte našo ponudbo na spletni strani in razmislite o tem, česa si pri svoji kuhinji najbolj želite.