Barve kuhinj
Kuhinja

Barve kuhinj

Barve kuhinj: od klasične bele do drznejših barvnih kombinacij

Barve kuhinjOprema kuhinje in dnevne sobe zahteva še posebej premišljeno izbiro, saj sta prav to prostora, v katerih družina preživlja največ skupnega časa, zato bi ju lahko imenovali kar osrčje vsakega doma. Obenem pa je skrbno izbrana oprema kuhinje in dnevne sobe pomembna tudi zaradi dejstva, da imajo naši obiskovalci s tema prostoroma običajno največ stika. Prepričani smo, da želite na svoje goste narediti čim boljši vtis, zato vam priporočamo, da se opremljanja lotite premišljeno. Ena od ključnih dilem, na katero boste pri tem naleteli, pa je nedvomno izbira barve kuhinje

 

 

Katere barve kuhinj so najbolj priljubljene?

Barve kuhinj, ki so trenutno v modi, so zelo raznolike. Številni tako še vedno prisegajo na klasične, bolj umirjene barvne kombinacije oziroma barve kuhinj, kamor sodita bela in barva lesa, s katerima boste težko zgrešili. Po drugi strani pa so zelo razširjene tudi modernejše kuhinje; tako so v zadnjem obdobju velikega zanimanja deležne kuhinje z elementi v črni barvi, redke pa niso niti bolj drzne kombinacije barv. Kuhinje v zeleni, rdeči in drugih nekoliko manj konservativnih barvah tako navdušujejo s svojo živahnostjo in razigranostjo.

 

 

Možnost 3D-izrisa pred dokončno izbiro barve kuhinje

Odločitev glede barv kuhinje je pogosto precej težavna zaradi dejstva, da si težko predstavljamo, kakšna bo končna podoba prostora po vgradnji elementov. Pri tem vam je lahko v veliko pomoč brezplačen 3D-izris, ki ga omogočajo nekateri ponudniki kuhinj. Prepričajte se, ali elementi in barvne kombinacije res ustrezajo vašim željam, preden sprejmete dokončno odločitev.