Vrtno pohištvo
Vrt Vrtno pohištvo

Celotno vrtno pohištvo na enem mestu

Elegantna vrtna garnitura lahko, da vašemu vrtu poseben čar, da boste lahko toplejše dneve preživljali zunaj svoje hiše v prijetnem ambientu. Vrtno pohištvo je nujno potrebno za  kakovostno preživljanje prostega časa zunaj vaše hiše. Vrtno pohištvo se od stavbnega pohištva razlikuje po tem, da je izdelano iz trpežnejših materialov, ki je odporno na vse vremenske vplive. Obiščite našo spletno trgovino topohistvo.si, kjer lahko najdete bogato ponudbo vrtnega pohištva in drugih kakovostnih izdelkov za vaš dom.

Vrtno pohištvo Vrtno pohištvo za različne namene uporabe

Vrtno pohištvo oziroma vrtno garnituro sestavljajo vrtni stoli, vrtna miza in senčila za vrt. Tako, kot v hiši imamo tudi pri vrtnem pohištvu mizo in stole za prehranjevanje. Ter manjšo klubsko mizico in bolj udobne stole ali sedežne garniture za sproščanje. Velikost in število vrtnega pohištva, ki ga boste imeli na vašem vrtu je seveda odvisna od velikosti vašega vrta in od tega za kakšen namen želite vaše pohištvo uporabljati.

Če bo vaš vrt namenjen pretežno sproščanju, počitku na prostem in jutranjemu pitju kavice, potem je bolje, da v vaš vrt umestite manjšo klubsko mizico in nekaj udobnih stolov ali celo sedežno garnituro.

Če pa bo vaš vrt namenjen tudi prehranjevanju in organizaciji piknikov, ter ostalih družabnih druženj, potem mora vaš vrt vsebovati vrtne jedilne stole in vrtno jedilno mizo.

Ponudba vrtnega pohištva

Svoje novo vrtno pohištvo lahko naročite kar na spletu in sicer v spletni trgovini topohistvo.si. Kjer najdete vrtne garniture vseh dimenzij, za različne namene. V ponudbi lahko najdete vrtne mize in stole za večje družbe (8 oseb) in mize za družinske obroke (od 4 do 6 oseb). Lahko pa izbirate tudi med udobnimi oblazinjenimi vrtnimi stoli, ki so v kompletu z klubsko mizico. Namesto vrtnih stolov pa lahko izberete elegantno sedežno garnituro, ki je prav tako oblazinjena in izdelana iz obstoječih materialov. Takšna vrtna garnitura bo središče vaših dnevnih in večernih dogajanj na prostem. Čez dan pa si lahko senco ustvarite s senčili za vrt.

V spletni trgovini topohistvo.si garantirajo za najnižje cene. V nasprotnem primeru, da enak vendar cenejši izdelek najdete pri drugem trgovcu, vam ceno izenačijo in podarijo brezplačno poštnino. Svoj nakup lahko opravite tudi po obrokih, če izberete obročno odplačevanje. Najdaljši odplačilni rok je 48 dni. Ob nakupu pa vam dajejo možnost sto odstotnega vračila kupnine v primeru nezadovoljstva. Poleg sedežnih garnitur pa lahko v isti spletni trgovini opravite še nakup kuhinje, dnevne sobe, vzmetnice, kopalnice, otroške sobe, pisarne, spalnice in zunanjih igral.