Gradbeni materiali Tlakovci

Betonski tlakovci za urejeno okolico hiše

Tlakovanje dvorišč in drugih zunanjih prostorov po ugodni ceni

Betonski tlakovci ugodnoBetonski tlakovci so idealna rešitev za tlakovanje dvorišča, dovozne poti, terase, okolice bazena in drugih zunanjih prostorov. Odporni so proti mrazu in soli, zato na njih ne bodo nastale razpoke. Izdelujemo jih v naravnih, zemeljskih barvah, prav zato se odlično zlijejo z okolico in ne delujejo vsiljivo. Za vzdrževanje tlakovcev običajno zadostujeta metla in tekoča voda, lahko pa jih očistimo tudi z visokotlačnim čistilcem. Tla iz betonskih tlakovcev se odlično ujamejo z betonskim okrasnim zidom iz lomljenih zidakov. Cena tlakovcev je zelo dostopna.
V naši ponudbi boste našli betonske tlakovce v različnih oblikah. Nudimo vam ostrorobe kvadratne tlakovce z valovitimi robovi, kockaste tlakovce z umetno postaranimi robovi, betonske tlakovce z rustikalnim videzom, šestkotne betonske tlakovce ter tlakovce v obliki črke H in Y. Vsi modeli so vam na voljo v različnih barvnih odtenkih, razlikujejo pa se tudi po velikostih. Za lažjo predstavo, kako izgleda določen model, ko je položen, si oglejte slike v našem spletnem katalogu.

Cena tlakovcev

Na naši spletni strani si poleg različnih vrst betonskih tlakovcev lahko ogledate tudi cene tlakovcev. Če želite dobiti okvirno ceno za tlakovanje vašega dvorišča ali drugega zunanjega prostora, nam pošljite povpraševanje s podatki o vašem dvorišču in izbranem modelu betonskih tlakovcev. Cena tlakovcev je zelo ugodna, zato naj vas ne skrbi, da bi tlakovanje dvorišča predstavljalo neizvedljiv finančni zalogaj.

Betonski tlakovci za tlakovanje dvorišč – cena je nizka, končni videz pa izjemen!

Betonski tlakovci podjetje Cementni izdelki Jarc so vam na voljo v temnih in svetlih naravnih barvah, s katerimi boste zagotovo lahko dosegli želen učinek. Tlakovci, ki vam jih nudimo po ugodnih cenah, dopuščajo različne vzorce za polaganje in na ta način puščajo vaši domišljiji prosto pot. Sporočite nam vaše želje in potrudili se bomo, da bo okolica vaše hiše urejena povsem po vašem okusu!