Keramične ploščice akcija
Keramične ploščice

Akcija keramičnih ploščic v imitaciji lesa ali kamna omogoča ugoden nakup

Keramične ploščice predstavljajo nepogrešljiv element v vsakem sodobnem domu. V zadnjem času je opaziti velik porast zanimanja za tovrstne ploščice, pa ne samo za opremljanje kopalnic, temveč tudi ostalih prostorov v stanovanju ali hiši. Keramične ploščice v imitaciji lesa ali kamna, različni dekorji in dimenzije (tudi velike) – možnosti so neomejene. S keramičnimi ploščicami lahko ustvarimo zelo prijeten ambient v našem domu, v svetu notranjega dizajna pa so praktično nepogrešljive. Ploščice za kopalnico ali kuhinjo bodo poskrbele za dovršen videz vašega prostora, prav tako pa so enostavne za vzdrževanje, odporne, toplotno prevodne, če so ustrezno položene imajo dolgo življenjsko dobo itd. Ker je cena velikokrat presodna pri izbiri talne ali stenske obloge, smo za vas pripravili atraktivno akcijo, ki vam omogoča ugoden nakup. V podjetju Kersan vam nudimo keramične ploščice visoke kvalitete v imitaciji lesa, kamna itd., stenske ploščice za kopalnico, talne ploščice za kuhinje pa tudi zunanje in dekorativne ploščice različnih priznanih proizvajalcev. Za vas imamo tudi pripravljeno akcijo, ki vam omogoča še bolj ugoden nakup. Izbor ploščic si lahko ogledate v katalogu.

Individualna prenova ali gradnja večjih objektov – mi vam lahko pomagamo!

Akcija keramičnih ploščic bo razveselila vse tiste, ki se lotevate prenove stanovanja ali hiše in iščete ugodno rešitev za talne obloge. Kot smo že omenili je trend v notranjem dizajnu takšen, da se vse več ljudi odloča za keramične ploščice. Akcija ali pa reden nakup – izbira ploščic je pri nas pestra in raznolika. Mi vam lahko pomagamo tako pri individualni gradnji ali prenovi vašega doma kot tudi pri gradnji večjih objektov. Že od samih začetkov naše podjetje stremi k temu, da vam ponudimo visokokakovostne ploščice. Ogledate si jih lahko tako v katalogu kot tudi v našem salonu keramike v Trzinu, kjer smo na enem mestu zbrali vrhunsko italijansko keramiko, keramične ploščice v imitaciji lesa po ugodni ceni, mozaik, sanitarno keramiko, kopalniško pohištvo, sanitarne armature in ostale dodatke. Ne glede na to, ali potrebujete manjše ali velike dimenzije keramičnih ploščic, mi smo prepričani, da boste pri nas dobili to, kar iščete.

Keramične ploščice akcija

Kakšne keramične ploščice izbrati?

Ljudje smo si različni in razlikujejo se tudi naši okusi. Če na novo opremljate svoj dom ali bi želeli samo prenoviti vašo kuhinjo ali kopalnico, potem si morate ogledati naš katalog keramičnih ploščic. Sodobni domovi v sebi združujejo estetiko in uporabnost oziroma funkcionalnost in prepričani smo, da ne le naše keramične ploščice v akciji in redni prodaji, temveč tudi vsi ostali izdelki lahko izpolnijo vaše želje. Dekorji so različni, dimenzije ploščic tudi, zato smo prepričani, da boste v naboru ploščic lahko v kratkem času našli takšne, ki vam bodo popolnoma ustrezale oziroma ki se bodo skladale z vašim stilom in stilom vašega doma. So vam bolj všeč keramične ploščice v imitaciji lesa? Cena je pri nas ugodna. Vas mikajo ploščice v imitaciji kamna? Tudi takšne imamo. Pravzaprav smo prepričani, da lahko zadovoljimo tudi najbolj zahtevne okuse. Vse naše ploščice se lahko pohvalijo z visoko kakovostjo. Naša prednost je predvsem v prilagodljivosti, saj vam pri nakupu strokovno svetujemo in vam ponujamo tudi sodoben 3D izris, da si boste končno sliko lažje predstavljali.

Keramične ploščice v katalogu ali Salonu keramike Kersan v Trzinu

Vsekakor je dobro, da si pred odločitvijo za nakup izbiro ogledate v katalogu, ki ga najdete na naši spletni strani. Vabimo pa vas tudi, da si ploščice ogledate v živo, in sicer v našem prodajno razstavnem salonu v Trzinu. Tam vam na enem mestu ponujamo vse s področja keramičnih ploščic, zunanjih in notranjih, kopalnic in kopalniške opreme in še veliko več. Svetujemo vam tudi glede polaganja ploščic, še posebno, če se odločate za keramične ploščice velikih dimenzij. Naša velika prednost, poleg ugodnih cen in strokovnega svetovanja, da vam zagotavljamo tudi izredno hitre dobavne roke in ugodne cene, ne glede na to, ali gre za ploščice v imitaciji lesa v akciji ali kopalniško keramiko. Naš prodajni program zajema keramiko priznanih proizvajalcev, kot so Monocibec, Naxos, Century, Marazzi, Gardenia Orchidea, Versace, Suer Gres, Piemme, Castelvetro, Nova Bell, Atlas Concorde, Fap, Bisazza, Live Stone in Cottoveneto.

keramične ploščice imitacija lesa cena

Zunanje in notranje keramične ploščice – akcija, ki je ne smete zamuditi

Keramične ploščice že dolgo niso rezervirane zgolj za kopalnice. Vse bolj je opaziti, da se ljudje odločajo za polaganje keramičnih ploščic tudi v druge prostore, tudi zunanje. Lahko jih torej položimo v notranje prostore, lahko pa izberemo tudi zunanje ploščice, s pomočjo katerih lahko okrasimo teraso ali balkon, z njimi obložimo bazen itd. Ne glede na to, katere boste izbrali vi, pri nakupu je potrebno upoštevati pogoje, ki jim bodo izpostavljene. To še posebno velja za zunanje. V sklopu naše akcije vam ponujamo različne ploščice, ki so primerne za dnevne prostore, kuhinje, kopalnice (imitacija lesa, kamna itd.) po ugodnih cenah. O naši kvaliteti pričajo številni zadovoljni kupci, ki se vedno znova radi vračajo v naš salon.