zbiralnik deževnice cenik
Cisterne za vodo

Zbiralniki deževnice in filter – cenik je izjemno ugoden

Cenik zbiralnikov deževnice, namenjenih vgradnji pod zemljo, ki vam ga ponujamo v podjetju Armex, vas bo prepričal z ugodnimi cenami. Pri nas najdete najugodnejši cenik za zbiralnik deževnice, cena pa je zelo ugodna tudi za filter za deževnico. Navdušila vas bo raznolikost naše ponudbe, v kateri vas čakajo le najkakovostnejši filtri in zbiralniki deževnice. Cenik je odvisen od posameznega modela – za konkretno ceno zbiralnika oziroma cenik izdelkov iz naše ponudbe nam pišite ali nas pokličite. Z veseljem odgovorimo tudi na vsa vaša dodatna vprašanja, ki jih morda imate.

zbiralniki deževnice cena
Trpežni zbiralniki deževnice različnih kapacitet – cenik, ki prepriča

V naši ponudbi najdete izjemno kakovosten plastični zbiralnik deževnice. Cenik je ugoden za vse velikosti oziroma kapacitete zbiralnika deževnice (1000 L in druge možnosti). Naš plastični zbiralnik deževnik je izdelan iz obstojnega, trpežnega materiala. To je plastični zbiralnik deževnice, ki omogoča shranjevanje vode pri stalno nizki temperaturi. Obenem pa podzemni plastični zbiralnik deževnice s cenika zagotovi zaščito pred svetlobo. Kljub temu da je plastični zbiralnik deževnice zelo lahek, je izjemno stabilen. Na našem ceniku lahko izberete optimalen zbiralnik deževnice. Cena je ugodna, ne glede na to, kako velik je zbiralnik deževnice – 1000 L je le ena izmed možnosti, ki jih imate. Na ceniku so vam na voljo sestavljeni paketi in posamezni zbiralniki deževnice. Cenik vas bo v obeh primerih prepričal. Pri nas najdete najboljši in najugodnejši zbiralnik deževnice. Cena s cenika je nižja kot kjer koli drugje. Ob preučevanju cenika pa morate upoštevati tudi dolgoročne prihranke, za katere poskrbi zbiralnik deževnice. Cena vode je danes vse prej kot zanemarljiva, zato je pomembno, da izkoristimo brezplačne, obenem pa ekološke možnosti, ki so nam na voljo. Prav to omogočajo zbiralniki deževnice. Cenik je zasnovan z željo, da bil naš vrhunski plastični zbiralnik deževnice – 1000 L in druge velikosti – dostopen čim širšemu krogu potencialnih kupcev.

zbiralnik deževnice cenik
V ponudbi tudi filter za deževnico – odličen izkoristek zagotovljen

Potrebujete filter za deževnico za vaš zbiralnik? Cenik je zelo ugoden tudi za posamezni filter, ki ga najdete v ponudbi. Filter za deževnico omogoča njeno čiščenje pred ponikovanjem. Naš kakovosten filter zagotovi izjemen izkoristek vode. Na ceniku najdete tudi filter za deževnico s 100-odstotnim izkoristkom! Filter za deževnico s cenika je primeren tudi za večje površine streh. Pomagamo vam izbrati najustreznejši filter za deževnico ali zbiralnik (1000 L ali volumen po želji). Pravi naslov smo za vse, ki vas zanimajo vrhunski filtri in zbiralniki deževnice. Cenik v kombinaciji z najboljšo kakovostjo vas bo prepričal!