Vgradne garderobne omare
Omare Vgradne omare

Vgradne garderobne omare za spalnice, otroške sobe po meri in garderobne sobe

Vgradne garderobne omare so odlična rešitev za maksimalen izkoristek prostora. V podjetju Venge d. o. o. vsako vgradno omaro izdelamo po meri, saj lahko le na tak način dosežemo popoln oziroma najboljši izkoristek prostora. Naše vgradne garderobne omare po meri so primerne tako za velike kot tudi za manjše prostore, ne glede na namen in uporabo prostora. Če imate veliko prostora, je odlična rešitev tudi garderobna soba, ki jo od ostalega prostora ločimo z drsnimi vrati. Vgradna omara pa ni rezervirana izključno za spalnico, odlično se obnesejo tudi v predsobi in otroški sobi. Mizarstvo Venge je slovensko podjetje, ki ima na področji izdelovanja pohištva po meri 15-letno tradicijo. Za vas izdelujemo pohištvo za stanovanjske in vse vrste poslovnih prostorov. Naša strokovna ekipa svetovalcev, izvedbenih načrtovalcev in monterjev k vašim željam pristopa celostno in zanesljivo. Vgradne garderobne omare in ostalo pohištvo si lahko ogledate na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska v našem salonu, kjer vam lahko tudi svetujemo.

Vgradne garderobne omare

Izdelava vgradnih garderobnih omar po meri, vaših željah in zahtevah

Vgradne garderobne omare so v zadnjem času izredno priljubljene in vse bolj iskane, saj so zelo praktične, estetsko pa izredno privlačne. Ne le, da vgradne omare omogočajo 100 % izkoristek prostora, notranji in zunanji videz omare si lahko uredite popolnoma individualno, po lastnih željah in zahtevah. Vse naše vgradne garderobne omare so sestavljene iz notranjega in zunanjega vidnega dela. Za notranji del vgradne garderobne omare lahko pri nas izbirate med različnimi načini izdelave, in sicer kot klasična notranjost, sistem Uno in Cornice. Za zunanji vidni del vgradne garderobne omare pa lahko izbirate med drsnimi vrati z Raumplus vodili ali običajnimi vratnimi krili. Če se odločite za vgradno garderobno omaro z drsnimi vrati, vam ponujamo možnost, da je omara vgrajena od zida do zida, od stranice do zida, od stranice do stranice ter od tal do stropa. Navadno so vgradne omare narejene od in do obodnih površin. Če pa imate drugačne želje, lahko naredimo omaro tudi do želene višine oziroma prilagodimo dolžino.

Garderobne sobe so atraktivne in praktične

V zadnjem času je opaziti porast zanimanja za garderobne sobe, ki so prav tako vrsta vgradne garderobne omare po meri. Notranjost garderobne sobe si lahko uredite po vaših željah. Izbirate lahko med različnimi dodatki, kot so izvlečni obešalniki, police, izvlečne police itd. Na tak način lahko vaša vgradna garderobna omara oziroma garderobna soba postane vaš mali raj. V našem podjetju vam ponujamo individualne rešitve oziroma izdelke po meri in vaših željah. Sodelujemo z nemškim podjetjem Raumplus, ki je eno največjih podjetij na svetu v proizvodnji profilov za drsna vrata. V sodelovanju z njimi vam zagotavljamo najvišja merila kakovosti v razvoju drsnih vrat in sledenje najnovejšim tehnologijam. Kakovostna površinska obdelava profilov Raumplus zagotavlja izjemno odpornost proti poškodbam in dolgo življenjsko dobo. Kolesa drsnih vrat so izdelana posebej natančno in protiprašno zaprta, kar zagotavlja neslišno in brezhibno drsenje. Omare z drsnimi vrati, med njimi tudi atraktivne garderobne sobe, izdelujemo z mislijo na zahteve in potrebe kupcev, tako da je vsak naš izdelek narejen po meri in željah naročnika.

Vgradna garderobna omara kot pregradna omara

Ker so prostori različni, želje naročnikov prav tako, vam v našem podjetju ponujamo raznovrstne individualne rešitve za vse prostore. Vgradno omaro lahko postavimo ne le v spalnico, tudi v otroških sobah so odlična rešitev za shranjevanje oblačil in ostalih stvari. Vgradna omara je lahko tudi odlična rešitev za predsobo, lahko pa jo postavite tudi kot pregradno omaro med dvema prostoroma. S tem su hkrati zagotovite uporabno površino, delno zvočno izolativnost (kar je odvisno od globine in vsebine omare) ter na tak način ločite dva prostora. Če ste v dilemi, kako pregraditi prostor, vam ponujamo tudi svetovanje arhitekta in 3D izris prostora, da si boste želeno pregradno ali vgradno garderobno omaro ali garderobno sobo lažje predstavljali v prostoru.

vgradne omare garderobne sobe

Notranjost vgradne garderobne omare po meri

Enkrat ko je vgradna omara narejena, je čas za izdelavo notranjosti omare. Notranjost vgradne omare su lahko uredite po lastnih željah in zahtevah. Izbirate lahko med različnimi dodatki, kot so izvlečni obešalniki, obešalne police, police in izvlečne police, predali na mehko zapiranje (ki so na voljo v različnih globinah, z ročaji ali brez, na potisk ali z manjšo zarezo). Prav tako lahko izbirate med različnimi predali za ure in nakit, obešalniki za hlače itd. V notranjosti omare vam lahko omogočimo tudi diskretno osvetlitev, ki vam omogoča boljši in lažji pregled v notranjosti vgradne omare, ne da bi prižigali luči v prostoru.

Vgradna omara za predsobo ali otroško sobo

Za vas izdelujemo različne vgradne garderobne omare za spalnice in ostale prostore v stanovanju. Tudi v otroški sobi bo vgradna omara ponudila veliko udobja in prostora za shranjevanje, barvne kombinacije pa prepuščamo vam in vaši domišljiji. Za otroško sobo lahko izberete bolj žive barve, če pa se odločate za vgradno omaro v predsobi, še posebno, če imate manjši prostor, priporočamo enobarvne svetle dekorje ali stekla, ki optično povečajo prostor.