Vgradne garderobne omare
Omare Vgradne omare

Vgradne garderobne omare za predsobo – 100% izkoristek prostora!

O vgradnih garderobnih omarah je v zadnjih časih ogromno govora. Priljubljene niso samo zaradi njihovega estetskega videza, temveč so vgradne garderobne omare v vseh pogledih praktične za uporabo. Uporabimo jih lahko tudi za predsobe, saj nam omogočajo 100% izkoristek prostora, v katerem se nahajajo. Zunanji videz vgradne omare z drsnimi vrati lahko priredimo slogu prostora, v katerega jih postavimo, notranjost pa si lahko oblikujemo po meri, kar nam omogoča doseganje maksimalne stopnje organiziranosti in urejenosti. Vgradne garderobne omare so kot nalašč za predsobe, saj zaradi estetske dovršenosti, ki je v celoti skladna z željami stranke, predstavljajo pravi estetski in hkrati uporabni dodatek za predsobe. Odločimo se lahko za izdelavo vgradnih omar z drsnimi vrati iz stekla, v naši ponudbi pa boste našli tudi vodila zanje. Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom vgradnih garderobnih omar, ki so prava rešitev v primeru prostorske stiske. Poskrbite za 100% izkoristek prostora, ne glede na to, ali gre za predsobo ali drugi prostor.

Vgradne omare za predsobo po vaših idejah

V mizarstvu Venge priporočamo nakup vgradne garderobne omare za predsobo vsem, ki si želite maksimalnega izkoristka prostora in vgradne omare z drsnimi vrati, ki bo izdelana po vaših merah. Več kot primerne so tudi takrat, kadar se soočamo z večjo ali manjšo prostorsko stisko, saj nas lahko rešijo iz zagate, na katero smo naleteli zaradi premajhnega prostora. Da bi v tem primeru ohranili organiziranost in urejenost, se lahko odločimo za nakup vgradne garderobne omare, tudi, kadar gre za predsobo. Se sprašujete, zakaj tega ne bi mogli storiti s klasično omaro za predsobo? Zato, ker je težava sodobnega pohištva, ki ni izdelano po meri, neizkoriščenost prostora v notranjosti – pohištvo vsebuje preveč praznega prostora, zaradi katerega stvari ne moremo organizirati tako, kot bi želeli. V podjetju Venge smo se zato odločili za izdelavo vgradnih omar s steklenimi drsnimi vrati po meri, tudi za predsobo. Ker bomo pri izdelavi upoštevali vse vaše želje in potrebe, boste z vgradno omaro z drsnimi vrati brez vsakega dvoma zadovoljni.

Vgradne garderobne omare

Vgradne garderobne omare – različne kombinacije materialov in barv

Vgradne garderobne omare za predsobo so na voljo v različnih barvnih kombinacijah in kombinacijah materialov, zato se lahko stranka odloči za tisto kombinacijo, ki ji kar najbolj ustreza. Vgradne garderobne omare lahko imajo drsna vrata, v podjetju Venge pa boste našli tudi vodila za vgradne omare. Ena izmed večjih prednosti tovrstnega pohištva je poleg 100% izkoristka prostora tudi dejstvo, da lahko pohištvo prilagodimo popolnoma vsem potrebam, kar za klasično pohištvo ne moremo reči. Vgrajene so v predvideni prostor, nimajo pa hrbtišča, stropa in dna, kar nam pride prav pri boljši organizaciji notranjosti vgradne garderobne omare. Za predsobo lahko izberemo vgradne garderobne omare tudi v primeru manjšega prostora, saj zaradi uporabe drsnih vrat sama vrata ne potrebujejo dodatnega prostora, da bi lahko vgradno omaro odprli. Načeloma lahko rečemo, da so za tovrstno pohištvo po meri primerni vsi prostori, nenazadnje tudi predsoba.

Vgradne garderobne omare – na kaj se moramo osredotočiti pred nakupom?

Strokovnjaki iz podjetja Venge k stranki vedno pristopimo individualno, saj ima vsaka stranka drugačne želje in pričakovanja, ki jih bo morala bodoča vgradna garderobna omara izpolnjevati. Pomisliti moramo na dimenzije, izbiro materialov in barv, na slog vgradne garderobne omare z drsnimi vrati in na notranjo opremljenost. O tem, za katere vrste materialov se najpogosteje odločajo uporabniki danes in katere vrste materialov so moderne, lahko povprašate naše strokovnjake. Kadar nameravamo omaro postaviti v predsobo ali druge prostore, moramo razmisliti še o morebitnih dodatkih v notranjosti, kot so izvlečne police, razsvetljava, nosilci pasov, predali, obešalnik in drugo. Pri izdelavi vgradne garderobne omare za predsobe in druge prostore se osredotočimo na čim boljši izkoristek prostora, na čim večjo praktičnost in na popolno funkcionalnost. Vgradne omare z drsnimi vrati iz stekla si lahko oblikujete tudi pri nas in sicer po konkurenčnih cenah.

vgradne omare za predsobo

Vgradne garderobne omare za predsobe – od domišljije do realnosti

Vgradne garderobne omare so želja mnogih. Pogosto jih vidimo v filmih, mnogi pa so o vgradnih garderobnih omarah, tudi za predsobe, slišali od sorodnikov, ki kar niso mogli skriti navdušenja nad njihovo novo pridobitvijo z drsnimi vrati iz stekla. Kreativnost, funkcionalnost in estetskost pri tem ne poznajo meja, zato lahko domišljiji pri načrtovanju omare prepustimo prosto pot, s pomočjo strokovnjakov iz podjetja Venge pa lahko sliko iz vaših misli z lahkoto postavite tudi v realnost. Z vgradno garderobno omaro bo prostor vedno videti urejen in odlično organiziran. Prilagodite notranjost svojim potrebam, izberite pa si tudi zunanji videz vgradne garderobne omare, ki se bo čudovito podal slogu vaše predsobe ali drugega prostora. Zagotavljamo vam najboljši izkoristek prostora in zadovoljstvo z novo vgradno garderobno omaro z drsnimi vrati, ki bo postala pravi ponos vašega doma. Pri tem izberite podjetje s tradicijo! Pričakujemo vas v mizarstvu Venge, kjer se že veselimo vašega obiska.