Oprema za dom in vrt

Urejanje vrta in okolice z izdelki iz betona

Ker je urejanje vrta in okolice pogosto prevelik zalogaj, se marsikdo raje obrne na strokovnjake. Ti bodo s pomočjo ustreznih naprav in znanja zgradili, posadili in negovali tisto, kar ste si zamislili.

Strokovnjaki iz podjetja Figura d.o.o. imajo za seboj dolgoletne izkušnje. Vaš vrt bodo spremenili v oazo užitka in sprostitve, njegov videz pa bodo popestrili visokokakovostni betonski izdelki za urejanje vrta in okolice, ki zagotavljajo trajnost in brezskrbno uporabo.

Vodna fontana je med izdelki iz betona za urejanje vrta in okolice zagotovo najbolj priljubljen izdelek, saj predstavlja odlično popestritev vrta in okolice. Praktičen in lep dodatek na vsakem vrtu pa predstavljajo tudi v betonski umivalniki in vrtni lijaki.

Betonski umivalniki in vrtni lijaki se prilegajo na prav vsak vrt

Betonski umivalnikiBetonski umivalniki in vrtni lijaki predstavljajo odlično izbiro za urejanje vrta in okolice, ki funkcijsko in estetsko obogati vašo vikend, vrt ali letno kuhinjo. Obenem pa pomenijo, da imate tudi na vrtu ali dvorišču vodo vedno pri roki.

Samostoječi betonski umivalniki in vrtni lijaki so obdelani z vseh strani, zato jih lahko namestite kamorkoli. Vodovodna napeljava poteka skozi dno vodnjaka, zaradi transporta pa jih sestavlja več delov. Stenski betonski umivalniki in vrtni lijaki pa imajo priključek za vodo na hrbtni strani, tako da mora biti napeljava že pripravljena na objektu. S pomočjo gradbenega lepila ga pritrdimo na steno in že ga lahko začnemo uporabljati. Podjetje Figura d.o.o. vam nudi tudi različne dodatke: pipe, mreže, omarice. Skratka, vse kar potrebujete na vrtu ali dvorišču.

Urejanje okolice – brez dobrega načrta ne bo šlo

Vsako urejanje  vrta in okolice hiše potrebuje dober načrt. Zavedati se moramo, da bo le strokovno načrtovana in kakovostno izvedena ureditev vrta in okolice hiše dala končno podobo lepe, urejene, predvsem pa zanimive okolice vašega doma. Zato si vzemite čas in dobro razmislite, kaj od vrta pričakujete oz. kaj nameravate na njem početi, kje bosta zelenjavni in cvetlični vrt in kje bo prostor za posedanje ali obedovanje. Razmislite tudi o tem, koliko časa in denarja ste v urejanje okolice hiše pripravljeni vložiti.

Vrtovi zagotovo potrebujejo neko popestritev. Zato le obiščite podjetje Figura d.o.o. in med pestro ponudbo visokokakovostnih izdelkov za urejanje vrta in okolice izberite prave izdelke, ki bodo  polepšali in popestrili vaš vrt. Vabljeni.

Preberite si več o urejanju okolice: http://www.vodnjaki.com/urejanje-okolice-stavb