talne obloge za dom
Talne obloge

Talne obloge za stopnice, kuhinje, dnevne sobe in ostale prostore: akcija po vaši meri!

Talne obloge za stopnice so lahko različne. Glede na vaš prostor oziroma talne obloge v ostalih prostorih vašega stanovanja, lahko izberete tudi primerne talne obloge za stopnice. V podjetju Frischeis vam lahko ponudimo ogromno – tudi visokokakovostne talne obloge, za stopnice, dnevno sobi, tla v kuhinji, spalnici in ostalih bivalnih prostorih. Dekorativne talne obloge lahko popolnoma spremenijo videz vašega doma. Prepričani smo, da je odločitev za nakup talnih oblog pri nas odločitev, ki je ne boste obžalovali. Cena naših izdelkov je dostopna in konkurenčna, akcija pa lahko ceno vaše investicije naredi še lepšo. Če ne veste, katere talne obloge bi izbrali za stopnice in ostale prostore v vašem domu ali poslovnem prostoru, vabljeni, da nas obiščete v razstavno prodajnem salonu v Ljubljani. Ne le, da vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri primernih talnih oblog za stopnice ali dnevno sobo, predstavili vam bomo tudi akcije oziroma najboljše možnosti, da bo investicija v nove talne obloge za vaš dom čim bolj privlačna.

talne obloge za stopnice

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri talnih oblog?

Če se odločate za prenovo vašega doma in bi želeli imeti kakovostne in trpežne talne obloge, za stopnice in ostale prostore v vašem domu, potem ste na pravem mestu. Preden se odločite za nakup, je potreben tehten premislek o tem, kaj pravzaprav pričakujete od talnih oblog. Zgolj estetsko dovršenost ali morda vzdržljivost in kvaliteto? Vse talne obloge niso primerne za vse prostore. Naši strokovni svetovalci vam bodo o tem znali veliko povedati. Če imate v hiši stopnice, je izbira talnih oblog za stopnice prav tako pomembna. Najbolj optimalna rešitev je zagotovo izbira enakih talnih oblog kot jih imate v sosednjih prostorih ali hodniku. Med izredno priljubljene talne obloge za stopnice v zadnjem času sodijo vinilne obloge, ki so med najbolj trpežnimi. Imajo pa še eno odlično lastnost, in sicer ne drsijo. Vas zanima cena v akciji? Obiščite nas.

Talne obloge za vse prostore vašega doma

Izbira talnih oblog za vaš dom naj bo dobro premišljena. Prenavljate kuhinjo in ne veste, katere obloge izbrati za kuhinjska tla. Če iščete kakovostne in vzdržljive talne obloge za kuhinjo, izberite vinil. So zelo priljubljene talne obloge v kuhinji, in sicer zaradi več razlogov. Eden od njih je njegova praktičnost. Prav tako so enostavne za čiščenje in vzdrževanje. V naši ponudbi boste našli izredno kvalitetne vinilne talne obloge, ki so vam na voljo v različnih dekorjih in barvah. Talne obloge iz vinila so sodobne, praktične, enostavne za čiščenje in poleg tega nudijo prijeten občutek pri hoji. Z 1,8 mm in 2 mm debelo plastjo vinilnega nanosa je vinilna talna obloga primerna tako za zasebne kot poslovne prostore ter stopnice, je izjemno odporna na obrabo in umazanijo, ne vsebuje škodljivih snovi za ljudi in okolje, je antibakterijska, antistatična, enostavna za polaganje, primerna za polaganje na tla s talnim gretjem in je topla na dotik.  Frischeis nudi s svojo kolekcijo Eurowood vinilnih gotovih talnih oblog, ki ob toplem videzu lesa vsebujejo tudi stilske dekorje kamna, inovativne poudarke. Vinilne talne obloge so primerne tudi za ostale prostore v vašem domu, in ne le za kuhinjo ali stopnice.

talne obloge za dom

Dekorativne talne obloge: dnevna soba bo zasijala v novi luči

Med izredno priljubljenimi talnimi oblogami so tudi laminatna tla. Laminat lahko poustvarja videz lesa, kamna in ostalih površin, je zelo trpežen in estetsko privlačen, samo polaganja pa hitro in enostavno. V naši ponudbi lahko najdete kakovosten laminat lastne blagovne znamke Eurowood, med drugim tudi sodobno zasnovan laminat Advanced. Ta kolekcija je nastala z navdihom barvnih trendov pohištvene industrije ter inovacij na področju laminatov ter ponuja najnovejše dekorje in vse prednosti sodobne talne obloge. To so prekrasne dekorativne talne obloge, ki bodo v vašo dnevno sobo in ostale prostore prinesle novo svežino. Širok spekter dekorjev lesa ustreza trenutnim zahtevam mednarodnih trendov na področju notranjega dizajna. Močnejši poudarki pri globinski strukturi in vzdolžno posneti robovi postavljajo ta laminat ob bok parketnim deskam, saj je razlika med njimi komaj zaznavna. V ponudbi laminata lahko najdete tudi Eurowood laminat Chalet, ki se po svojih lastnostih lahko kosa celo s hrastom, le da je močnejši. Po videzu in tudi po kakovosti se lahko popolnoma brez zadržkov primerja s parketom. Tudi Eurowood laminat Basic odlikuje podobnost naravnemu lesu, izvrstna obstojnost in enostavno čiščenje. Našo ponudbo, vključno z akcijo, si oglejte na spletni strani.

Mnogi prisegajo na klasiko

V naši ponudbi pa boste našli tudi troslojni gotovi parket. Gre ta talno oblogo, ki je sestavljena iz treh plasti lesa. Zgornja plast je sestavljena iz masivnega lesa (približno 3,5 mm), srednja iz prečno lepljenega smrekovega lesa in spodnja iz smrekovega furnirja. Spoji so navadno ojačani iz tršega lesa (hrast) ali iz mediapana. Parket odlikuje enostaven način polaganja – plavajoče polaganje s suho montažnim klik sistemom spajanja desk. Plavajoče polaganje bistveno skrajša čas montaže. Tisti, ki prisegate na klasiko, tukaj je nekaj za vas – visokokakovosten parket, ki vas zagotovo ne bo razočaral. Oglejte si tudi naše akcije!