Talne obloge vinil
Talne obloge

Talne obloge vinil

Podjetje J.U.A. Frischeis d.o.o. se ukvarja s prodajo kakovostnih izdelkov od dekorativnih in konstrukcijskih plošč do zunanjih in notranjih talnih oblog med katere spadajo talne obloge vinil iz pvcja. Zavedamo se naše odgovornosti, zanesljive kakovosti, obenem pa imamo več kot 70 let izkušenj kar nas uvršča v sam vrh slovenskih trgovcev lesa in lesnih materialov. Skupaj z našim strokovno usposobljenim osebjem delimo strast do lesa in prodaje talnih oblog vinil, zato nas lahko kadarkoli kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali. V naši ponudbi talnih oblog vinil lahko izbirate med različnimi vzorci talnih oblog vinil imitacije lesa ali kamna ter talnih oblog iz plute. Prepričani smo, da boste v našem salonu v Ljubljani našli kvalitetne talne obloge vinil po ugodni ceni za vaše stanovanje ali hišo. Naša filozofija – ničesar ni, da bi bilo nemogoče, opiše naše podjetje in z veseljem se trudimo za kakovost storitev prodaje in polaganja talnih oblog vinil iz pvcja.

Talne obloge vinil

Talne obloge vinil so enostavne za čiščenje

V našem podjetju nudimo pestro izbiro zunanjih in notranjih talnih oblog po ugodni ceni iz različnih materialov in že več let je najbolj prodajana talna obloga vinil, ki je narejena iz pvcja. V preteklosti je talna obloga vinil veljala za manjvredno, a so se materiali izboljšali in večina strank si sedaj želi talno oblogo vinil v svojem stanovanju ali hiši. Nudimo pestro izbiro talnih oblog vinil različnih vzorcev in imitacij, odvisno od tega, za kateri prostor jo potrebujete in prepričani smo, da bo poudarila vaš prostor, se ujemala s stilom kuhinje, jedilnice, dnevne sobe ali otroške sobe, obenem pa je pomembna lastnost talne obloge vinil njeno enostavno čiščenje, kar pripomore k nakupu. Ponosni smo, da sodelujemo s kvalitetnimi proizvajalci talnih oblog vinil, ki so ekološko osveščeni, zato je marsikatero vinilno talno oblogo možno reciklirati s čimer poskrbimo za okolje v katerem živimo. Izberite svojo talno oblogo vinil in si zagotovite kvaliteto po ugodni ceni.

Talna obloga vinil je sodobna in odporna na obrabo

V podjetju Frischeis se zavedamo, kako pomembna so tla v vašem stanovanju ali hiši. Vsakodnevno hodite po njih, obraba je velika, obenem pa je pomembno, da ne pozvročate hrupa v jutranjih in večernih urah. Pri talnih oblogah vinil upoštevamo vse zgoraj naštete stvari. Talne obloge vinil so sodobnih vzorcev in odporne na obrabo, kar pomeni, da imajo dolgo obstojnost in življenjsko dobo, obenem pa je hoja po talnih oblogah vinil izjemno tiha, udobna in prijetna, tako za vas kot vašo družino oz. sostanovalce. Poleg odpornosti in udobne hoje so talne obloge vinil tudi antibakterijske in antistatične, primerne za različne vrste prostorov. Čeprav so talne obloge vinil iz pvcja, kar pomeni plastike, izjemno dobro imitirajo različne vrste lesa in kamna, tako da smo prepričani, da boste z našimi talnimi oblogami izjemno zadovoljni. Nudimo idealno razmerje med kakovostjo in ugodno ceno talnih oblog.

Talne obloge pvc – široka paleta dekorjev in vzorcev

V naši ponudbi talnih oblog lahko izbirate med talnimi oblogami pvc s številnimi vzorci in dekorji, od imitacije različnih vrst lesa, izgleda antičnih tal, klasičnih vzorcev do kamna, nudimo pa tudi talne obloge iz plute. Talne obloge pvc so primerne za vse prostore od kuhinje, dnevne sobe do spalnice in otroške sobe v hiši ali stanovanju, obenem pa jih uporabljajo tudi v pisarnah, restavracijah, šolah, hotelih in trgovina, kar dokazuje, kako kvalitetne in prijetne so talne obloge pvc. V kolikor se želite pred nakupom prepričati, da je talna obloga vinil iz pvcja primerna za vas in kako bi izgledala v položenem stanju, si lahko izbrano talno oblogo vinil ogledate na naši spletni strani v virtualnem studiu. Izberite prostor, talno oblogo pvc, lahko pa prilagodite tudi barvo sten in prepričali se boste o tem ali je to primerna talna obloga pvc za vas. Ko boste v tridimenzionalnem virtualnem prostoru izbrali vse potrebno, vas od nakupa talnih oblog vinil loči zgolj klik do naše spletne trgovine kjer oddate naročilo.  Za vse talne obloge v našem salonu v Ljubljani nudimo ugodne cene in kvaliteto.

Cena vinilnih talnih oblog

Talne obloge vinil po ugodni ceni v podjetju Frischeis

Kvaliteta in ugodna cena talnih oblog vinil gresta v našem podjetju z roko v roki. Ne glede na to, katero talno oblogo vinil boste naročili vam zagotavljamo kakovost, ki jo predstavljajo priznani proizvajalci, obenem pa izjemno ugodno ceno v primerjavi z ostalimi podjetji. Poleg izdelkov imamo izjemno visoke zahteve glede kakovosti tudi za prodajne storitve in usluge, upoštevamo vaše želje, mi pa vam vse stvari dobavimo. Hitra in učinkovita dobava talnih oblog vinil, razrez in robljenje, polaganje talnih oblog vinil, montaža vrat, podpora in marketing orodja zagotavljajo celovito storitev, vse z namenom zadovoljstva naših strank. Mi smo zadovoljni šele takrat, ko ste zadovoljni tudi vi. Obiščite nas v našem salonu talnih oblog v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte preko telefona ali emaila. Mi smo pravi naslov za talne obloge vinil iz pvc materiala ali talne obloge iz plute.