Okvirji za fotografije in slike
Okvirji

Stekleni okvirji za slike

Stekleni okvirji za slike, ki bodo zadovoljili vsak okus

Stekleni okvirji za slike so izredno dekorativni, saj s svojo teksturo, barvo ali vzorcem ne prevladajo nad motivom na sliki, hkrati pa mu nudijo dodatno estetsko vrednost. Ker je steklo že samo po sebi lepo, bo čudovito zaokrožilo vašo sliko, fotografijo ali umetniško delo. Slike, ki so nam tako všeč, da se odločimo, da jim bomo obesili na steno ali položili na mizo, si zaradi posebne vrednosti zaslužijo kakovosten okvir. Stekleni okvir za slike bo v tem primeru prava izbira. Če imate pomisleke, kateri okvir (stekleni okvir za slike, leseni okvir za fotografije, otroški okvir za slike, baročni okvir za slike,…) bi se vaši sliki najbolj podal, potem vprašajte naše zaposlene z bogatimi izkušnjami.

 

Okvirji za fotografije in slikeModerni okvirji za fotografije, slike, čipko, umetniška dela, vezenine, itd.

Za razliko od tradicionalnih lesenih okvirjev stekleni okvirji za slike v prostor vnesejo občutek modernosti, prefinjenosti in minimalizma. Primerno izbrani okvirji za fotografije in slike zagotovo pričajo tudi o vašem dobrem okusu. Stekleni okvirji za slike so vam na voljo v različnih barvah in dimenzijah. Obiščite naš prodajni salon in se prepričajte na lastne oči, zakaj se stranke vedno pogosteje poslužujejo steklenih okvirjev za slike.

 

Otroški okvirji za slike

Medtem ko se odrasli raje poslužujemo resnih okvirjev za fotografije in slike, pa bodo otrokom zagotovo najbolj več otroški okvirji za slike. Otroški okvirji za slike so barviti in živani, pogosto tudi okrašeni s priljubljenimi risanimi in pravljičnimi junaki. Prepričani smo, da bodo otroci takoj vzljubili otroške okvirje za slike in jih vzeli za svoje.

 

Galerija – okvir

V naši trgovini na Dolenjski cesti 164 v Ljubljani imamo tudi manjšo galerijo slik in keramike. Služi vam lahko kot navdih pri izbiri primernega okvirja za fotografije in slike. Obiščite nas in si v prijetnem umetniškem ambientu izberite okvir za fotografije, slike ali umetniška dela, slikarski material ali druge izdelke iz naše ponudbe. Nudimo tudi uokvirjanje slik.