Predelna stena in drsna vrata
Vrata

Predelna stena, drsna vrata, in drsne predelne stene za naš dom

Predelna stena in drsna vrataPredelna stena in drsna vrata se v našem domu uporabljata pri renovaciji stanovanj ali pri prilagoditvi notranjih prostorov zaradi boljše izkoriščenosti prostora ali reorganizacije našega doma. Predelna stena in drsna vrata predstavlja hitro in odlično rešitev za naše potrebe po prostorski spremembi ali realizaciji prostorske ideje po nizki ceni. Tako kot predelne stene, so tudi drsna vrata čedalje pogostejši sodoben element v naših domovih.

V gradbeništvu je predelna stena najpogosteje uporabljena pri gradnji večjih poslovnih stavb, v katerih je več predelnih prostorov. Predelni prostori predstavljajo odlično rešitev in nizko ceno gradnje. Dodatne pozitivne lastnosti predelnih prostorov, pa so te, da je montaža enostavno preprosta in izredno hitra.

Zelo veliko je novih poslovnih stavb, katere imajo vse svoje poslovne prostore – pisarne, izdelane iz pregradnih oz predelnih, ter predelnih in panoramskih oz. steklenih sten in drsnih vrat. V zelo veliki meri pa se v sodobni gradnji uporabljajo tudi predelne drsne stene oz. predelna drsna vrata za primerno prilagoditev prostora poslovnim dogodkom.

Steklene predelne stene in pregradna vrata

Poznamo več vrst predelnih sten in predelnih vrat– rečemo lahko, predelnih oz. pregradnih sten in vrat je toliko kot je ambientalnih materialov.

Najpogostejše so pregradne oz predelne steklene, drsne lesene in PVC drsne stene in vrata, vrsta pregradne stene oz vrat, pa je odvisna od prostora in njihovega namena. Način odpiranja drsnih sten in vrat je odvisen od dizajna.

»Drsna opcija« med dvema prostoroma, lahko združi dva prostora v en prostor ali pa z njo naredimo večji prehod med njima, oz lahko prilagajamo velikost prehoda med prostoroma.
Drsna stena ali vrata so lahko tudi panoramska oz – steklena. Panoramska oz. steklena drsna vrata in stene, so na zunanji strani prostora, ki jih lahko po želji odpremo.
Okna KLI Ambient d.o.o ima odlično ponudbo več vrst panoramskih vrat in sten po ugodnih cenah. Izbiramo lahko med panoramskim programom KLI Classic, KLI Slide in KLI Line, kateri imajo dvižno drsni, nagibno drsni ali dizajn harmonike.

Drsna vrata ob steni so odlična izbira za naš dom po ugodni ceni

Tako kot predelna oz. pregradna stena, so tudi drsna vrata čedalje pogostejša izbira v naših domovih. Drsna ali predelna vrata so inteligentna in dobra rešitev za prihranek prostora, ter tudi estetska dopolnitev našega doma.

Izbira drsnih vrat in stenapri podjetju Okna KLI Ambient d.o.o je velika, izbiramo lahko lahko med mnogimi vrhunskimi materiali in odličnem dizajnu strokovnjakov, ki oblikujejo vrata in okna že več kot 60 let, po ugodnih cenah.

Drsna predelna stena Kli Logatec