Servis, popravilo žaluzij
Rolete

Popravilo žaluzij

Popravilo žaluzij serviserjev Roletarstva Medle vedno na voljo

Da bi morali poskrbeti za popravilo žaluzij, se ponavadi spomnimo, ko v prostor že sije močno moteče sonce. Žaluzije v oknu se ob pogosti uporabi lahko tudi poškodujejo in tako ne opravljajo več svoje naloge kot bi bilo to potrebno. Imate poškodovane žaluzije? Servis Roletarstva Medle je vedno blizu.

Servis, popravilo žaluzij

Žaluzija v oknu – poceni in univerzalna rešitev za vsak prostor

Žaluzija v oknu ni le zaščita pred direktno sončno svetlobo in neželenimi pogledi, pač pa lahko prostor tudi polepša. V naši ponudbi si lahko izberete žaluzije po lastnem okusu – izbirate lahko med različno širokimi lamelami, pa tudi med 60 različnimi barvami in vzorci ter elegantnimi lesenimi žaluzijami. Za vas lahko izdelamo tudi nadstandardne žaluzije, ki so prilagojene okroglim ali poševnim oknom. Oglasite se v Roletarstvu Medle in si oglejte ugodne notranje ali zunanje žaluzije. Servis oziroma montaža tako enih kot drugih, pa je enostaven in ga lahko opravite sami, ter tako prihranite denar.

 

Notranje ali zunanje žaluzije – servis je enstaven

Največkrat se polomijo plastični delčki ali strgajo oziroma natrgajo vrvice. Popravilo žaluzij je običajno precej enostavno, tako da se lahko kar sami lotite polomljene žaluzije. Servis pa pokličite, če ugotovite da je prišlo do večjih težav. Popravilo žaluzij je potrebno, če pride do poškodb lamel in vodil, kar se zgodi, če žaluzija v oknu ni pravilno montirana oziroma vzdrževana. Pri zunanjih žaluzijah lahko pride tudi do poškodb zaradi zunanjih vplivov na primer toče, takrat je prav tako potrebno popravilo žaluzij. V kolikor potrebujete popravilo žaluzij, se obrnite na enega od naših prodajnih salonov, ki vam vsi nudijo servis žaluzij – Ljubljana, Maribor, Novo Mesto so le nekatera mesta, kjer nas lahko najdete kadarkoli potrebujete nasvet pri izbiri ali popravilu žaluzij ter ostalih senčil. V Roletarstvu Medle se lahko pohvalimo, da je izdelava in montaža žaluzij vedno strokovna, v kolikor pa zaradi obrabe pride do okvare žaluzije v oknu, vam nudimo tudi nadomestne dele, ki so vedno na zalogi in ugodni. Naši serviserji vam hitro in strokovno zamenjajo oz. popravijo žaluzije, servis pa je za naše stranke vedno na voljo.