Tlakovci

Polaganje tlakovcev

Polaganje tlakovcev in vzdrževanje tlakovcev cementni izdelki Jarc

Polaganje tlakovcev je lahko kreativno in zabavno s tlakovci različnih velikosti, oblik in barv. Podjetje Cementni izdelki Jarc vam pri tem pomaga, saj smo predani večanju asortimana izdelkov ter obnavljanju tehnologij cementne industrije. Začetki našega delovanja segajo v leto 1961, ko je bilo vse delo, od priprave betona do vgradnje in transporta betonskih izdelkov, ročno. S preselitvijo na novo lokacijo leta 1963 pa smo se začeli opremljati s stroji in tako proizvodnjo prenesli na višji nivo.

Podjetje Cementni izdelki Jarc za vaše nove ideje

Betonski tlakovci za vrtZ odprtjem novih trgov je bilo potrebno slediti zahtevam tržišča in tako se je v letih 1985 in 1997 naredil pomemben korak v razvoju podjetja, saj se je proizvodnja prilagodila napredni evropski tehnologiji. Polaganje in vzdrževanje tlakovcev je takrat dobilo nove razsežnosti v priložnostih novih tehnologij. S tem se je izboljšala kvaliteta izdelkov in dvignila raven zadovoljstva kupcev. Od leta 2008 dalje pa je v proizvodni proces umeščena najnovejša tehnologija, saj smo tega leta zgradili novo tovarno za izdelavo betonskih izdelkov. Cementni izdelki so tako proizvedeni preko računalniškega vodenja posameznih delovnih procesov, ki so združeni v celoto, od priprave betona, izdelave izdelkov do sušena, paletiranja in paketiranja izdelkov. Polaganje tlakovcev je sedaj pravi užitek, saj je kvaliteta najvišja, podjetje pa še vedno razvojno naravnano in prilagodljivo tržnemu prostoru. Naša želja je, da v našem katalogu najdete izdelke kot sta tlakovec šestkotnik ali škarpa iz betonskih zidakov prav po svojih željah.

Naj bo polaganje tlakovcev zabavno opravilo

Na naši spletni strani najdete navodila za polaganje tlakovcev v različnih oblikah, strukturah in vzorcih. To je lahko zabavno opravilo, pa naj ga opravite sami ali pa ga za vas opravimo mi. Poleg tega si je pametno prebrati tudi informacije o tem, kakšno je primerno vzdrževanje tlakovcev, saj so naši cementni izdelki narejeni iz naravnih materialov, zaradi česar jih je potrebno primerno vzdrževati. Vzdrževanje tlakovcev poteka s čiščenjem z metlo ali krtačo, ki ne pušča sledi, in s tekočo vodo. Lahko pa za vzdrževanje tlakovcev uporabimo tudi naprave za čiščenje z visokim tlakom. Tako bosta vaše dvorišče iz tlakovcev oblike ‘tlakovec šestkotnik’ in škarpa iz betonskih zidakov še dolgo izgledala kot nova. Odločite se za polaganje tlakovcev podjetja Jarc in zadovoljni boste z izgledom okolice vašega doma.