notranje talne ploščice
Keramika

Notranje talne keramične ploščice prinašajo številne prednosti

Notranje talne keramične ploščice najpogosteje najdemo v kopalnici, po zaslugi odličnih lastnosti, kot so odpornost, vzdržljivost in enostavno čiščenje, pa pridejo prav tudi v kuhinji in drugih bivalnih prostorih. Talne ploščice morajo v primerjavi s stenskimi prenesti precej več obremenitev, prav tako ne smejo biti pregladke. Tla v kopalnici in kuhinji se namreč rada zmočijo, zato mora biti površina dovolj hrapava, da prepreči možnost zdrsa. Kopalnica je prostor, kjer začnemo in končamo svoj dan, zato je prav, da jo opremimo tako, da nas bo navdajala s pozitivno energijo in dobrim počutjem. Izberite notranje talne ploščice, ki vam bodo všeč tudi čez čas, saj se jih gotovo ne želite prehitro naveličati. Kopalnice namreč ne prenavljamo ravno vsako leto, zato poskrbite, da vam izbrane keramične ploščice ne bodo prehitro postale nezanimive.

 

Talne keramične ploščice je treba izbrati premišljeno

 

Ker je ponudba keramičnih ploščic različnih oblik, barv in velikosti danes na trgu danes izjemno pestra, pa je odločitev za prave talne keramične ploščice vse prej kot lahka. Če je vaša kopalnica velika, vam za stene in talne površine priporočamo večje notranje talne ploščice iz keramike, ki jih nato lahko usklajujete z mozaiki in drugimi stenskimi dekoracijami. To bo vaši kopalnici pričaralo svojevrsten videz in osebno noto. V manjših kopalnicah pa bodo bolj do izraza prišle notranje talne ploščice srednje velikega formata. Podobno kot velikost je ključnega pomena tudi pravilna izbira barve. Naravni barvni odtenki ponazarjajo odmik človeka od sodobnega, hitrega načina življenja, in povezavo z umirjeno naravo. Vaša kopalnica bo tako videti brezčasna in moderna v vsakem obdobju.

 

Kakovostne in ugodne notranje talne ploščice iz keramike v trgovini Na pot

 

V trgovini Na pot boste našli celotno kopalniško opremo – tudi notranje talne keramične ploščice. Na voljo so v raznovrstnih barvah, oblikah in velikostih, kombiniramo pa jih lahko z raznovrstnimi dekorativnimi elementi in tako ustvarimo kopalnico, v katero boste z veseljem vstopili. Tako zjutraj, ko se delovni dan šele začenja, kot tudi zvečer, ko si boste utrujeni želeli sprostitve. Za lažjo predstavo pri izbiri in načrtovanju so vam na voljo tudi 3D izrisi kopalnice. Poleg kopalniške opreme pa ponudba vključuje tudi vso potrebno opremo za ogrevanje, na primer električno talno ogrevanje. Izvedba je hitra in enostavna, predvsem pa ugodna. Vas zanima cena za talne ploščice? Akcija popustov prinaša še nižje cene, zato je nikar ne spreglejte. Obiščite nas.

talne keramične ploščicenotranje talne ploščice