Nadstreški

Nadstrešek nad vhodom nas varuje v neprijetnem vremenu

Ko se v dežju odpravljamo od doma, smo veliko bolj sproščeni, če vemo, da imamo nadstrešek nad vhodom. Medtem ko zaklepamo vrata, pospravljamo ključe in odpiramo dežnik, smo ves čas na suhem. Nadstreški pred vhodom v hišo prav tako ponudijo zavetje vsem, ki nas obiščejo in v nalivu čakajo pred vrati. Pozimi nam nadstrešek nad vhodom prihrani marsikatero pot na urgentni oddelek zaradi zdrsa na zasneženih tleh, saj vhodni podest ostaja suh. Poleg tega so sodobni nadstreški za vhodna vrata elegantnih oblik in iz kvalitetnega materiala pravi okras in popestritev vsake hiše. Prav takšne ponuja podjetje MS Viscom iz Cerkelj na Gorenjskem, ki med drugim izdeluje polikarbonatne plošče in izdelke iz polikarbonata.

Vrhunski  nadstreški za vhodna vrata – lepi in trpežni

Podjetje MS Viscom prodaja tri različne tipe nadstreškov za vhodna vrata vrhunske kvalitete, za sestavo katerih ne potrebujemo posebnih mojstrov, ker so tako izdelani in pripravljeni, da jih lahko sestavimo sami, potrebna oprema pa je že dodana vsakemu kompletu. Vsak njihov nadstrešek nad vhodom je dizajniran drugače, tako da ustreza prav vsakemu tipu hiše, vsi pa so elegantne oblike in izdelani iz trpežne prozorne polikarbonatne plošče, ki bo še dolgo ohranila lep videz, saj je trdna in odporna na UV-žarke. Tudi pri okvirju za nadstreške nad vhodnimi vrati so v MS Viscomu posegli po materialih najvišje kakovosti: profili so iz aluminija, ki ne rjavi, podporne roke in nosilci pa iz galvaniziranega jekla s prašnim premazom, tako da tudi njih ne bo načela rja in bodo še dolga leta krasili vhod.

Aquila, Nancy in Neo – katera hiša jih ne bi imela?

Viscomov nadstrešek za vhodna vrata Aquila je izdelan v modernem, čistem dizajnu in s svojo ukrivljeno obliko lepo zaokroža vhodni del hiše. Na voljo je v dveh velikostih, barva prozornih 4-milimetrskih polnih polikarbonatnih plošč pa je svetlo siva, t.;ako da še učinkoviteje ustavlja UV-žarke. Nadstrešek nad vhodom Nancy je prav tako lep, ampak v bolj preprostem, ravnem slogu, enostavnih linij. Polikarbonatna plošča je enake kvalitete kot pri Aquili, le da je tu antracitno siva. Oba opisana nadstreška nad vhodnimi vrati imata tri leta garancije. Tretji nadstrešek nad vhodom je Neo, ki je prav tako ukrivljen in doda s svojim videzom posebno noto vhodu v hišo. Pokrit je z dvoslojnim polikarbonatom debeline 6 milimetrov antracitno sive barve in ima eno leto garancije. Vsi trije bodo vnesli v hišo in okolico novo estetsko vrednost, njihova praktičnost pa je v vsakem primeru nesporna.