Sedežne garniture

Moderne sedežne garniture s počivalnikom po naročilu – kakovost je naša skrb!

Moderne sedežne garniture iz naše ponudbe so visokokakovostne garniture, ki vam nudijo več kot le udobje. Moderno pohištvo, ki ga lahko dobite pri nas, vas bo razveseljevalo še dolgo časa, saj je izdelano iz kakovostnih materialov, ki zagotavlja izredno dolgo življenjsko dobo. Poleg modernih sedežnih garnitur boste v naši ponudbi našli tudi različne kose modernega pohištva, kot so omare in tabureji. Naša ponudba pa ni omejena samo na moderno pohištvo. Za vas izdelujemo tudi rustikalno pohištvo in sedežne garniture, med drugim tudi sedežne garniture 3+2+1, ki vsebujejo kakovostne trosede, dvosede in fotelje. Naša ponudba obsega tudi vrhunske sedežne garniture s počivalnikom, ki so priljubljena izbira mnogih kupcev. Vabimo vas, da si našo ponudbo ogledate na naši spletni strani, še bolj pa bomo veseli vašega obiska v našem razstavno prodajnem salonu, kjer si lahko eksponate sedežnih garnitur tudi ogledate. Če vam nobena od ponujenih sedežnih garnitur ne ustreza, pa vam lahko sedežne garniture izdelamo tudi po naročilu.

sedežne garniture po naročilu

Ponudba modernih sedežnih garnitur

Sodobni domovi zahtevajo sodobno in moderno pohištvo, med katere zagotovo spada tudi moderna sedežna garnitura. Zahteve kupcev so vse večje, zato se v podjetju Emok d. o. o. vsak dan znova trudimo, da strankam ponudimo le najboljše in najbolj kakovostne kose pohištva. V naši ponudbi izpostavljamo kakovostne moderne sedežne garniture, ki so udobne in enostavne za vzdrževanje. Moderne sedežne garniture iz naše ponudbe so lahko izdelane iz blaga, odločite pa se lahko tudi za usnjene sedežne garniture. Vrhunska izdelava iz najbolj kakovostnih materialov, dovršen dizajn in estetska privlačnost – vse to so naše moderne sedežne garniture. Narejene so iz trpežnih in obstojnih materialov, ki ne zahtevajo preveč časa za čiščenje in vzdrževanje, njihova življenjska doba pa je izredno dolga. Moderne sedežne garniture so na voljo v različnih oblikah, od kotnih sedežnih garnitur do dvosedov in sedežnih garnitur s počivalnikom. Če vam prostor to dopušča, pa lahko razmislite tudi o atraktivnih sedežnih garniturah 3+2+1, ki so sestavljene iz troseda, dvoseda in udobnega fotelja.

emok moderne sedežna garniture

Izdelava sedežne garniture po naročilu

V podjetju Emok d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo sedežnih garnitur ter ostalega kakovostnega pohištva, kot so na primer klubske mizice iz plemenitega lesa hrast v kombinaciji z naravnim usnjem ali tapetniškimi tkaninami. Podjetje smo ustanovili že leta 1981, ko smo začeli kot proizvajalci zahtevnih kovinskih struženih delov. Svojo proizvodnjo pa smo leta 1995 razširili na proizvodnjo sedežnega pohištva. Naš prodajni program ponuja zanimive in atraktivne sedežne garniture, ki so na voljo v modernem ali rustikalnem slogu. Prav tako pa vam ponujamo tudi izdelavo sedežne garniture po naročilu. Sedežna garnitura po naročilu je izdelana po vaši meri, kar pomeni, da se bo popolnoma prilagajala vašemu prostoru.

Izbira materiala in barve za vašo sedežno garnituro

Če se odločite za sedežno garnituro po naročilu, lahko izberete material, barvo in ostale detajle vaše nove sedežne garniture. Ne glede na to, kako zahteven je vaš okus, prepričani smo, da je izdelava po naročilu nekaj, kar zagotovo ne boste obžalovali. Vse informacije o izdelavi sedežnih garnitur po naročilu, modernih ali rustikalnih, lahko najdete na naši spletni strani. Lahko pa nas tudi obiščete v prodajnem salonu in se z našimi strokovnimi delavci dogovorite o vaših željah.

Moderna sedežna garnitura ORBIT

Sedežne garniture modernega programa so zasnovane z vidika prilagodljivosti in udobja. Moderna sedežna garnitura Orbit je oblikovana tako, da so lahko sestavni segmenti enaki glede na to, ali gre za kotno ali pa ravno garnituro. Priložene blazine omogočajo udobno sedenje kljub globokemu sedišču, brez njih pa lahko brezskrbno počivate tudi z iztegnjenimi nogami. Omenjena moderna sedežna garnitura je prilagodljiva, saj so elementi poljubno sestavljivi in vrtljivi okrog sosednjih elementov. Vgrajena vodila in zavora omogočata enostavno premikanje in fiksno postavitev želenega položaja. Z blazinami, ki so vključene v sestav, garnitura v prostor doda pridih domačnosti in ugodja. Oblazinjenje moderne sedežne garniture Orbit je izvedeno z elastičnimi trakovi na lesenem ogrodju, preko katerih je poliuretanska pena, sintetična vata in prevleka, ki je lahko skrojena in sešita iz različnih materialov: usnja, umetnega usnja, tkanine iz mikrovlaken, alkantare ali drugih tapetniških tkanin po izbiri.

Sedežne garniture: eksponate si lahko tudi ogledate

Eksponate modernih sedežnih garnitur, kakor tudi rustikalnih, si lahko ogledate v našem salonu. Prav tako pa si lahko našo ponudbo ogledate na spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vse tehnične informacije o garniturah. Na spletni strani boste našli tudi obrazec, preko katerega lahko naročite naš katalog sedežnih garnitur. Videli boste, da je naša ponudba pestra in raznovrstna, zato smo prepričani, da boste v njej našli prav takšno sedežno garnituro, ki se bo odlično podala v vaš prostor. Če pa med eksponati in ponudbo v katalogu ne najdete primerne moderne sedežne garniture ali sedežne garniture 3+2+1, dovolite, da jo za vas izdelamo po naročilu.