Vzmetnice

Ležišča iz naravnih in sintetičnih materialov

Ležišča in vzmetnice v podjetju Postelja d.o.o. izdelujemo iz naravnih in sintetičnih materialov. Naš prodajni program je pester, saj boste v njem našli ležišča iz lateksa, ležišča z različnimi vrstami vzmeti (žepaste vzmeti TFK, bonell vzmeti in šlarafijske vzmeti), ter ležišča s puhin jedrom. Bogata ponudba pa poskrbi tudi za prijeten spanec vaših otrok – za dojenčke sta med drugim na voljo modela Matic in Barbara, ki bosta vašemu dojenčku nudila vrhunsko udobje, saj je jogi ležišče v obeh primerih izdelano iz naravnih materialov. Na voljo je tudi jogi ležišče iz lateksa. Vsa ležišča so na voljo v različnih oblikah in dimenzijah.

Ležišče Anatomic Comfort

Pravilno izbrano jogi ležišče za kakovosten spanec

Kar tretjino svojega življenja preživimo v postelji, zato je pomembno, da zanjo izberemo pravo jogi ležišče. Kakovost vašega spanja je namreč v veliki meri odvisna prav od kakovosti ležišča. Zato vam svetujemo, da izberete kakovostno in udobno jogi ležišče, ki se bo prilagodilo posebnostim vašega telesa. Ležišče mora biti kot ustvarjeno za vaše telo in mu nuditi zanesljivo podporo. Ležišča, izdelana iz zračnih in naravnih materialov, vam bodo pomagala spati dlje, trdneje in udobneje.

Letveno posteljno dno kot obvezna podlaga za lateks jogi

Poleg ležišča po meri vam nudimo tudi več modelov letvenih mrež z različnimi funkcijami, ki omogočajo individualno nastavitev na različnih delih posteljne površine. To v kombinaciji s pravilno izbrano vzmetnico ali žimnico zagotavlja ergonomski položaj telesa. Letveno dno omogoča optimalno zračenje in prilagoditev ležišča glede na telesno težo ter posledično obremenitev. Letveno dno je obvezna podlaga pri vseh ležiščih iz lateksa in pri večini penastih ležišč, njegova uporaba pa je priporočljiva tudi pri vseh žimnicah ter vzmetnicah, saj zaradi zračnosti ter dvojnega vzmetenja podaljša njihovo življenjsko dobo.

Letveno posteljno dno vam izdelamo v vseh dimenzijah – širine od 70 do 140 centimetrov in dolžine do 220 centimetrov. Možna so tudi manjša odstopanja glede na jogi ležišče ali posteljni okvir. Debeline podlage pa se gibljejo med 5 in 9 centimetrov.

V naši ponudbi posteljnih podlog boste našli tudi letveno dno, ki ga upravlja elektromotor. Ta omogoča prepogibanje podloge na petih različnih predelih. Zgolj s pritiskom na daljinski upravljalnik vas lahko dvigne iz ležečega v popolnoma sedeči položaj.

Ležišča podjetja Postelja d.o.o.
Telefon: 080 14 99
Email: info@postelja.com