Ograje

Leseni okvirji za slike

Leseni okvirji za slike in fotografije

Leseni okvirji za slike

Leseni okvirji za slike, ki vam jih v našem podjetju Okvir V d.o.o. izdelamo hitro ter skladno z vašimi osebnimi željami, so narejeni iz kakovostnega lesa; pri sami izdelavi okvirjev pa uvajamo nove dizajne ter načine sodobne površinske obdelave. Prav tako izdelujemo otroške okvirje za fotografije, ki jih lahko povsem prilagodimo vašim estetskim preferencam ter moderne klip okvirje po meri. Obiščite nas torej v naši prodajni galeriji foto okvirjev ter si zagotovite popolne lesene okvirje za slike, fotografije ter za umetniška dela v vašem domu.

Leseni okvirji za slike po vašem osebnem okusu

Okvir V d.o.o. vam v svoji razstavno prodajni galeriji na Dolenjski cesti 164 vsak delavnik nudi brezplačno strokovno svetovanja pri izbiri pravih lesenih okvirjev za slike. Foto okvir lahko povsem prilagodimo vašim potrebam, saj vam nudimo raznolik barvni spekter posameznih okvirjev za slike, moderne in tradicionalne dizajne ter atraktivne oblike okvirjev za fotografije. Svoje spomine boste tako lahko enostavno shranili v barvite otroške okvirje za fotografije ali v funkcionalne klip okvirje po meri. Kvalitetni stenski okvirji iz našega cenika dobo doprinesli k estetski vrednosti vašega umetniškega dela, zato si le oglejte našo ponudbo izdelave lesenih okvirjev.

Rustikalni foto okvirji z zlatimi ali s srebrnimi lističi

Naše družinsko podjetje se je specializiralo predvsem na področju opreme likovnih del, saj že več kot štirideset let izdelujemo lesene okvirje vrhunske kvalitete. Leseni okvirji za slike so lahko okrašeni z ročno obdelanimi letvicami z zlatimi ali s srebrnimi lističi, kar jim prida prefinjen rustikalni videz. Foto okvir bomo povsem prilagodili vašim predstavam, pred vsakim naročilom pa vam nudimo tudi brezplačno svetovanje ter vam tako pomagamo pri pravi izbiri lesenega okvirja za slike. Obiščite nas v naši prodajni galeriji foto okvirjev, ogledal in druge likovne opreme, mi pa smo vam vselej na voljo za morebitna dodatna vprašanja ali pomoč!