Kuhinja

Kuhinje po naročilu

Kuhinje po naročilu za najboljši izkoristek prostora

Izdelava kuhinje po naročiluZa kuhinje po naročilu se največkrat odločimo zaradi specifičnih mer prostora. Največja prednost, ki jo prinaša izdelava kuhinj po naročilu, je prilagodljivost željam in potrebam uporabnika. Pohištvo, ki je v celoti prilagojeno prostoru, omogoča funkcionalnost in popoln izkoristek slehernega prostega kvadratnega centimetra. Izdelava kuhinj po naročilu pride prav tudi takrat, kadar v obstoječi serijski ponudbi ne najdemo tistega, kar iščemo. Razlog pa je pogosto tudi želja po individualnosti in izpolnitvi naših pričakovanj. Kos pohištva, ki smo si ga zamislili sami, lahko postane pravo malo družinsko bogastvo.
Mizarstvo Avbelj vam nudi celostno storitev – od svetovanja in načrtovanja do izdelave in montaže kuhinje. Izdelujemo tako moderne kot klasične kuhinje, pri vsaki pa bomo poskrbeli, da se bo izdelava kuhinj po naročilu v največji meri ujemala z vašimi idejami. Po vaših željah bomo izdelali visokokakovostni 3d izris kuhinje, ki bistveno poenostavi načrtovanje kuhinje in omogoča realno sliko o prostoru.

Klasične in moderne kuhinje

Naše klasične kuhinje bodo očarale večne klasike, ljubitelje brezčasne elegance in domačnosti lesa ter tradicionalnih barv. Ljubitelji sodobnega sloga pa boste navdušeni nad ravnimi linijami in gladkimi površinami, estetiko in praktičnostjo moderne kuhinje.
Izdelava modernih kuhinj po naročilu se prilagaja sodobnim potrebam uporabnika, zato so vsi elementi za kuhinjo in detajli zasnovani tako, da so enostavni za uporabo in vzdrževanje. Poleg bele barve v njej najdemo tudi bolj živahne ter toplejše in prijetnejše odtenke, kot so na primer rdeča, zelena in modra, pogosto v visokem sijaju. In kar je najpomembnejše, v moderni kuhinji ne smejo manjkati najsodobnejše elektronske naprave – tako iz sveta zabavne elektronike kot tudi iz sveta bele tehnike. Vse te naprave pa so prilagojene potrebam individualnih gospodinjstev.

Izdelava kuhinj po naročilu – cena kuhinje po meri je lahko tudi zelo ugodna

Še vedno velja prepričanje, da so zaradi velike možnosti izbire materialov kuhinje po meri precej dražje od standardnih. Že res, da je cena kuhinje po meri odvisna od kakovosti materialov, vendar to še ne pomeni, da so kuhinje po meri res vedno dražje. Cena kuhinje po naročilu je lahko zelo ugodna, še posebej če pomislimo na velike prihranke prostora.
Če vas zanima cena kuhinje po meri, vas vabimo, da na naši spletni strani izpolnite obrazec in nam pošljete povpraševanje. Naš svetovalec bo stopil v stik z vami in vam na podlagi vaših podatkov izdelal 3d izris kuhinje po naročilu.