Kovinska omara za orodje
Delovna oprema

Kovinska omara

Kovinska omara za orodje bo v vašo delavnico vnesla red

Kovinska omara za orodjePohištvo iz kovine predstavlja odlično rešitev za hranjenje in zaščito osebnih predmetov. Kovinska omara je cenovno vsekakor ugodnejša izbira v primerjavi z leseno omaro, predvsem pa bolj higienična in enostavnejša za vzdrževanje, saj prah, ki se nabere na omari hitro in enostavno z
pobrišete s suho ali mokro krpo. Kovinsko pohištvo tudi lažje prestavljamo. V primeru manjše mehanske poškodbe, pa lahko to enostavno popravimo.
Imate v delavnici ali kleti nered in zato ves čas iščete orodje, kadar ga nujno potrebujete? Ali pa nimate dovolj shranjevalnega prostora za orodje, zato ga polagate na delovno površino ali celo na tla, kar vas ovira pri delu? Odlično rešitev teh težav predstavlja kovinska omara za orodje.
Kovinska omara za orodje namreč zagotavlja preglednost in enostaven dostop do orodja, ki ga potrebujete v določenem trenutku.

 

 

Kakšna naj bo kovinska omara za orodje

Pomembno je, da pred samo izbiro in nakupom dobro premislite, kakšna omara za orodje bi bila najbolj primerna za vas. Premislite, koliko polic potrebujete in kako naj bodo razporejene, bodo v omari tudi dodatni predali oziroma mreža za obešanje in podobno.
Za shranjevanje je pomembno tudi, kakšno nosilnost ima kovinska omara oz. kovinske police, saj je določeno orodje lahko precej težko. Ravno to je tudi eden od razlogov, da za orodje potrebujete posebno omaro in ne kar eno od običajnih omar iz trgovine s pohištvom, saj mora biti ta trpežna in robustna.

 

 

Da bo vse kot iz škatlice, uporabite kovinske skladiščne police

V podjetju Bevec vam nudimo pravo rešitev za urejeno in pregledno skladiščenje in arhiviranje – kovinske skladiščne police. Enostavno kovinsko pohištvo v obliki polic in samostoječih polic je zaradi možnosti različnega sestavljanja zelo priljubljeno – ne samo za delavnice, ampak tudi za pisarne in garderobe. Skladiščne police iz kovine so na voljo v poljubnih širinah in globinah, lahko so pocinkane ali barvane. Omogočajo vam preglednost in urejenost, povsem enostaven in smiseln način zlaganja, predvsem pa vam kovinske skladiščne police omogočajo lažji dostop do shranjenega blaga. Če je vsaka stvar na svojem določenem mestu, jo bomo lahko vedno našli.

Naredite konec iskanju orodja in vnesite red v svojo delavnico. Obiščite našo spletno stran in preverite našo ponudbo. V njej se nahaja tako kovinska omara za orodje kot tudi kovinske skladiščne police. Različne kabelske police pa bodo poskrbele za varen, hiter in preprost razvod kablov. Vabljeni.