Kopalniška oprema Kersan
Kopalniška oprema

Kopalniška oprema

Kopalniška oprema, ki smo vam jo postavili na razpolago v našem salonu keramike Kersan, se ponaša z izjemno funkcionalnostjo in estetsko dovršenostjo. Kopalniško pohištvo po meri, ki je del našega prodajnega programa, sodi v sam vrh sanitarne keramike, kar dokazuje s svojim modernim dizajnom, pestro izbiro barv in raznolikimi modeli. Med drugim lahko tako izberete prostorne kopalniške kadi, trpežne notranje keramične ploščice ter visokokvalitetne sanitarne armature. S pomočjo 3D izrisa kopalnice vam bomo omogočili lažji vpogled v končni izgled željene kopalnice ter posledično olajšali izbiro prave kopalniške opreme.

Kopalniška oprema Kersan

Kopalniška oprema z visoko funkcionalnostjo in dovršenim dizajnom

Da bi lahko izbrali ustrezno kopalniško pohištvo po meri, vam svetujemo, da se pred nakupom naročite k našim svetovalcem. S pomočjo strokovnega računalniškega programa vam bodo pripravili 3D izris kopalnice ter vam tako olajšali vizualno predstavo končne postavitve kopalniške opreme. Z ustrezno postavitvijo kopalniške kadi, umivalnikov ter drugih elementov opreme za kopalnice boste lahko optimalno izkoristili dani prostor ter tako poleg estetke dovršenosti dosegli tudi visoko funkcionalnost. Kopalniška oprema, pa naj gre za kopalniško kad ali umivalnik, naj bi bila namreč izbrana z ozirom na velikost same kopalnice ter njeno prostorsko razporeditev.

Kopalniške kadi, sanitarne armature, talne ploščice in druga oprema

Kopalniške kadi cenaČe se lotevate adaptacije ali prenove kopalnice je naše podjetje Kersan d.o.o. pravi odgovor za vas! Moderna kopalniška oprema vam je na izbiro v izvedbi številnih vrhunskih proizvajalcev, zadovoljstvo vseh naših strank pa je vselej zagotovljeno! Življenjska doba naše sanitarne keramike je nadvse dolga, določeni proizvajalci pa pri izbiri pohištva za kopalnice omogočajo tudi možnost dodatne zaščite pred nabiranjem vodnega kamna. Posamezni kopalniški elementi, kot so kopalniške kadi, tuš kabine, bideji ter druga oprema za kopalnice, so vam na voljo v številnih barvnih odtenkih, inovativnih dizajnih ter strukturah. Pri nas boste torej zagotovo našli kaj po svojih potrebah in pričakovanjih!