Keramične ploščice imitacija kamna
Keramične ploščice

Keramične ploščice imitacija kamna

Keramične ploščice imitacija kamna so zadnji hit pri opremi doma! Številne revije za dizajn, notranji oblikovalci in arhitekti za naraven videz doma priporočajo keramične ploščice bodisi v imitaciji kamna ali lesa. Povprečne cene keramičnih ploščic, ki posnemajo videz dekorativnega kamna se gibajo med 20 €/ m2 do 200 € / m2, obstajajo pa tudi luksuzne ploščice, ki stanejo več kot 100.000 € / m2, vendar si jih lahko privoščijo le najpremožnejši zemljani. Ne glede na to ali si na novo opremljate stanovanje ali si želite zgolj prenoviti starega, bodo keramične ploščice imitacije kamna popestrile vsako bivalno enoto. Oglejte si pestro izbiro keramičnih ploščic v imitaciji kamna ali lesa svetovno znanih italijanskih proizvajalcev, kot so Marrazzi, Versace, Bisazza, Cottoveneto, Fap in drugih, ki jih ponuja trgovsko podjetje Kersan z več kot 28-letno tradicijo. Konkurenčna cena talnih keramičnih ploščic v imitaciji lesa in kamna vas bo več kot navdušila. Ne zamudite akcijskih cen kopalniških ploščic in talne keramike!

Keramične ploščice imitacija kamna

Keramične ploščice imitacija lesa – cena

Sanjate o keramičnih ploščicah v imitaciji lesa vendar vas skrbi cena in, ali bodo takšne ploščice sploh pristajale vašemu ambientu? Keramične ploščice imitacija lesa pristajajo tako klasičnemu stilu opreme doma, kot tudi skandinavskemu ter minimalnemu stilu. Cena takšnih ploščic po ceniku je odvisna od kakovosti, dimenzije ploščice in proizvajalca. Cena keramičnih ploščic imitacija lesa je po navadi nižja, če vzamemo večjo količino ploščic, upoštevati pa moramo tudi kalo za razrez. Kalo za razrez pomeni, da moramo naročiti vsaj 3 % več ploščic, kot imamo površine stanovanja ali hiše. Nekaj ploščic se namreč uniči pri polaganju zaradi razreza keramičnih ploščic. Podjetje Kersan ima na zalogi keramiko v izgledu lesa priznanih proizvajalcev kot sta Atlas Concorde ter Castelvetro. Privoščite si kakovostne keramične ploščice imitacije lesa po ugodni ceni!

Imitacija keramičnih ploščic videz lesa in kamna – cena ni vse

Pri izbiri keramičnih ploščic imitacije kamna ali lesa naj cena ne bo odločilni dejavnik. Čeprav je mogoče dobiti veliko keramike po ugodnih cenah, naj ta ne bo edini kriterij na podlagi katerega se boste odločali za nakup. Pri izbiri talnih keramičnih ploščic, ne glede na to, kakšen material posnemajo (les, kamen), naj vam bo vodilo kako bodo ploščice izgledale v prostoru, ki ga želite opremiti, kako se bodo obnašale skozi leta uporabe ter pri samem čiščenju prostora. Ploščice z reliefom, zelo sijoče in svetle ploščice zahtevajo bolj pogosto čiščenje kot ostale zato naj vam bodo vaš način življenja, številčnost družine in morebitni hišni ljubljenčki pred očmi, ko boste izbirali keramične ploščice imitacije kamna ali lesa. Naj vam keramične ploščice v imitaciji kamna ali lesa kar se da dobro služijo in se prilagodijo vašemu načinu življenja!

keramične ploščice imitacija lesa cena

Keramične ploščice dekorativni kamen

Ko se odločamo za keramične ploščice dekorativnega kamna, si vedno želimo, da bi estetski videz združili z dolgoletno uporabnostjo. Keramika priznanih proizvajalcev nam omogoča, da dosežemo oboje. Podjetje Kersan iz Trzina vam poleg vrhunskih italijanskih kolekcij keramičnih ploščic imitacija kamna in lesa nudi tudi dekorativne mozaike, sanitarno keramiko in armature, kopalniške omarice ter vse ostalo za opremo vašega doma. Cena določenih artiklov je znižana, da se boste še bolj z veseljem odločili za korak prenove vaše hiše ali stanovanja!

Talne keramične ploščice v imitaciji lesa – cena in postavitev

Cenik pri keramičnih ploščicah imitacije lesa je vedno nekaj o čemer na dolgo in široko razpravljamo z najbližjimi, ko smo se končno odločili, da bomo prenavljali in smo se poenotili glede sloga in izgleda celotne opreme. Vendar cena talnih keramičnih ploščic v imitaciji lesa ni nujno visoka, kajti, če je naše stanovanje ali hiša velika lahko vedno dobimo količinski popust, splača pa se nam spremljati tudi posebne akcije in znižanja določenih kolekcij. Poleg cene je pomembna odločitev tudi postavitev keramičnih ploščic imitacije kamna ali lesa. Poznamo različne načine polaganja keramičnih ploščic, od klasičnega pravokotnega polaganja, do polaganja z zamikom ali v obliki ribje kosti. Ne glede na to kakšen način polaganja keramičnih ploščic imitacija kamna izberete, se priporoča vsaj 2 mm razmik med ploščicami, da preprečimo pokanje ploščic zaradi temperaturnih sprememb. Pri tem je tudi pomembno, da so tla, na katera boste polagali keramiko popolnoma ravna, gladka in utrjena. Manjšo fugo kot želite in večjo dimenzijo keramičnih ploščic kot jo imate, bolj pomembno je, da izberete usposobljenega polagalca keramike, ki ima s polaganjem dolgoletne izkušnje in se stalno dodatno izobražuje. Ne želite si namreč, da bi popolnoma nove keramične ploščice imitacija lesa ali kamna, za katere ste plačali visoko ceno, počile ali bile položene nestrokovno. V podjetju Kersan vam bomo znali svetovati, kateri način polaganja izbranih keramičnih ploščic v videzu dekorativnega kamna je najbolj primeren za velikost in razporeditev vašega stanovanja. Najbolj optimalen izris polaganja ploščic vam bo namreč omogočil, da boste imeli pri polaganju kar najmanj odpada. Zaupajte strokovnjakom z večletnimi izkušnjami in nas obiščite v našem salonu keramike v Trzinu. Prepričani smo, da bomo našli nekaj za vas, ne glede na vaše želje in zahteve!