Izris kuhinje GA kuhinje
Kuhinja

Kuhinje po meri

V podjetju Ga kuhinje nudimo tipske ali kuhinje po meri, ki so vam na voljo v različnih izgledih, barvah, teksturah, materialih in postavitvah. Moderen izgled kuhinjskega pohištva je primerna izbira, če so vam všeč ravne, čiste linije oziroma minimalističen slog. Največkrat uporabljena barva pri modernem pohištvu je bela, izbirate pa lahko tudi med drugimi barvami. Za poživitev prostorov, si lahko izberete tudi moderno pohištvo v živih barvah kot so na primer rdeča ali oranžna. Običajno se za manjše prostore, ki nimajo dovolj dnevne svetlobe priporoča svetlo pohištvo, ki prostor optično poveča in razsvetli. Za ustvarjanje kontrasta se k svetlemu pohištvu lepo podajo temnejše talne površine ali stene v temnejši barvi. V primeru opremljanja velikega prostora pa pride v poštev tudi temno pohištvo v kombinaciji s svetlejšimi talnimi površinami. Kuhinje po meri v beli barvi so trenutno najbolj priljubljene, saj je bela barva zelo preprosta za vzdrževanje, nudi pa vam tudi največ možnosti za kombiniranje z raznobarvno dekoracijo. Rustikalno kuhinjsko pohištvo po meri najdemo v podeželskih in modernih stanovanjih. Kuhinjski leseni elementi dajejo občutek domačnosti in topline ter brezčasnosti in elegance. Pohištvo v svetlih barvah, ki je  kombinirano z lesnim dekorjem ima zelo lep, eleganten videz.

Izris kuhinje GA kuhinje

Program za izris kuhinje izdela želeno vizualno podobo vašega kuhinjskega prostora

Program za izris kuhinje vam je lahko v veliko pomoč pri načrtovanju kuhinjskega prostora. V našem podjetju Ga kuhinje vam 3d izris kuhinje naredimo v našem salonu ali pa pri vas doma. Najprej morate izpolniti obrazec na naši spletni strani v katerem se izbere kraj obiska. Možnosti med katerimi lahko izbirate so obisk salona v Ljubljani BTC, Levcu, Kranju, Mariboru in Novem Mestu BTC ali pa izberete obisk našega svetovalca na vašem domu. Ko prejmemo izpolnjen obrazec, vas pokličemo, da se dogovorimo za termin, ki vam najbolj ustreza. Če pridete v naš salon, morate s seboj prinesti mere kuhinjskega prostora. V primeru obiska našega svetovalca na vašem domu, vas pa prej obišče naš terenski strokovnjak, ki opravi natančne meritve prostora. Program za izris je zelo natančen, zato morajo biti natančni tudi vnešeni podatki za optimalne rezultate. Posebno pozornost je potrebno nameniti vnosu mest z vtičnicami, oken, vrat ter raznih inštalacij. Ko ste zadovoljni z računalniškim izrisom, se prične izdelava kuhinje po meri oziroma naročilo tipskega sestava. Kuhinjsko pohištvo vam dostavimo v najkrajšem mogočem času in vam ga zmontiramo v enem dnevu.

Kuhinja po meri

Izris kuhinje po meri vam izdelamo za majhne in velike prostore

Kuhinje po meri so najpogostejša izbira v primeru, ko je potrebno opremiti manjše kuhinjske prostore. V majhnih prostorih je potrebno izkoristiti vsak prost centimeter, zato je izdelava po meri optimalna rešitev. Po meri izdelano pohištvo je tudi najbolj primerno za prostore nestandardnih dimenzij. Tako se lahko izdelajo elementi, ki se optimalno prilegajo vašemu razpoložljivemu prostoru. Želja po unikatnem pohištvu pa je lahko tudi razlog, da se odločite za nakup pohištva po meri. Izris kuhinj po meri je v tem primeru zelo priročno, saj lahko elemente toliko časa spreminjamo in prilagajamo, da dobimo postavitev in izgled, ki ga želite. Izbira postavitev je velika: enovrstna, dvovrstna, v obliki črke U ali L in z otokom. Majhne kuhinje so običajno enovrstne. Zavzamejo zelo malo prostora, elementi pa so postavljeni tako, da tvorijo skupaj s pohištvom funkcionalno enoto. So najpogostejša izbira za majhne prostore doma, na vikendu ali v pisarni. Dvovrstna postavitev je zelo pogosta izbira pri kateri so kuhinjski elementi nameščeni ob stenah, ki so vzporedne. Dvovrstne kuhinje po meri vam nudijo dovolj delovnega in odlagalnega prostora. Postavitev kuhinjskih elementov v obliki črke U zahteva veliko prostora, je pa tloris površine zelo dobro izkoriščen. Ta postavitev vam nudi največjo delovno površino, tudi odlagalnega prostora je na pretek. Pohištvo, ki je narejeno po meri in postavljeno v obliki črke U, je zelo funkcionalno. Postavitev v obliki črke L je zelo priljubljena, saj je primerna za prostore vseh velikosti. To postavitev priporočamo, če imate mansardno stanovanje. Kuhinje z otokom so primerne za velike prostore, saj morajo nuditi navkljub otoku, ki naj bi bil dolg vsaj 120 cm in širok več kot pol metra, dovolj prostora za gibanje. Otok je lahko zelo funkcionalen pohištveni element, saj lahko vanj vgradite pomivalno korito, pečico, pomivalni stroj, kuhalno ploščo pa tudi predale in police, ki nudijo veliko odlagalnega prostora.

Tipske in kuhinje po meri iz našega prodajnega programa so primerne za vsak dom

Ne glede na obliko in velikost prostora, ki ga imate na voljo, nudi program za izris kuhinje optimalno rešitev. Odločitev o barvi in razporeditvi kuhinjskih elementov je veliko lažja, če vidite virtualno podobo vašega kuhinjskega prostora. Odločitev za nakup nove tipske ali kuhinje po meri je zato lažja in hitrejša. Naši strokovno usposobljeni svetovalci se vam bodo individualno posvetili in s skupnimi močmi boste poiskali najustreznejšo rešitev. Poleg pogovora s svetovalci in brezplačnega izrisa pa si lahko v naših razstavno prodajnih salonih ogledate preko 80 razstavnih eksponatov in se tako prepričate o visoki kvaliteti izdelkov. Prepričani smo, da se v našem obširnem prodajnem programu najde kuhinja za vaš dom.