Industrijski sesalci za prah
Sesalci

Industrijski sesalci

Industrijski sesalci – kakovost in vzdržljivost

Industrijski sesalci za prahIndustrijski sesalci mora biti kakovosten, vzdržljiv in učinkovit, saj se mora spopadati s popolnoma drugačnimi vrstami nečistoče kot sesalnik za domačo uporabo. V podjetju Dobit d.o.o najdete najboljše sesalce, ki bodo v popolnosti zadostili vašim željam. Dobit d.o.o. vam ponuja različne vrste industrijskih sesalcev, posebej ponosni pa smo na vrhunske industrijske sesalce za prah. Izbirate lahko med industrijskimi sesalci za mokro in suho sesanje, poleg tega pa vam je voljo visokokakovostna ponudba ostalih čistilnih strojev za industrijske potrebe, med katerimi so stroji za pometanje in čiščenje tal. V industrijskih obratih je pogostokrat težava prah in ker ga je treba sesati večkrat kot doma, potrebujete dober sesalec za prah, ki bo vzdržljiv, močan in bo imel dolgo življenjsko dobo. Takšne industrijske sesalce ponujamo pri nas, zavedamo pa se tudi, da mora biti raven hrupa, ki jo tovrstni industrijski sesalci povzročajo, čim nižja, zato je poglavitna prednost naših industrijskih sesalcev za prah, da povzročajo izjemno nizko obremenitev hrupa. Tako so naši industrijski sesalci posebej prijazni do zaposlenih v industrijskem delovnem okolju.

 

Industrijski sesalci za prah iz najkakovostnejših materialov

Če se odločite za nakup industrijskega sesalca za prah iz naše ponudbe, vam jamčimo dolgo življenjsko dobo naprave in nizke stroške njihovega vzdrževanja. Izdelani so namreč iz aluminijastega kanala za puhalo, v katerem je rotor neposredno na motorno gred, kar pripomore k zmanjševanju obrabe komponent. Industrijski sesalci, ki jih ponujamo, imajo tudi dodatke, ki bodo omogočili, da boste sesalce popolnoma prilagodili svojim željam.

 

Industrijski sesalci le del naše ponudbe

Pri nas torej najdete res dobre sesalce za prah, ki so narejeni iz najkakovostnejših materialov, ki vam zagotavljajo vzdržljivost naprave. Poleg industrijskih sesalcev za prah vam pri nas nudimo vse, kar potrebujete za delo v industriji. Tako boste v naši ponudbi našli tudi viličarje, vretenska gonila, viličarske kontejnerje, žerjave, bremenske verige in še in še. Preverite torej našo ponudbo in nam zaupajte, poskrbeli bomo za vaše zadovoljstvo, saj je naš primarni cilj zagotavljanje visoke kakovosti in kratkih dobavnih rokov svojim naročnikom.