Elektro omarica
Elektroinštalacije

Elektro omarica

Zunanja razdelilna elektro omarica v trgovini ali v spletni trgovini Elektroprom d.o.o.

Elektro omarica je ena od številnih izdelkov, ki so vam na voljo v trgovini našega podjetja Elektroprom d.o.o. v Zagorju ali pa v naši spletni trgovini. Gre za razdelilno notranjo ali zunanjo elektro omarico, ki tvori pomemben element elektro inštalacij vašega doma. Nudimo vam raznovrstne razdelilne električne omarice samostoječe različnih proizvajalcev, ki zaradi svoje urejene in pravilne vezave zagotavljajo varnost in odlično delovanje. Električna omarica vam je poleg tega na voljo po ugodni ceni.

 

Elektro razdelilna omarica preko spletne trgovine

Samostoječa elektro omaricaPreko naše spletne trgovine lahko dobite široko izbiro elektro materiala, med katerim so električne omarice samostoječe, drobni elektromaterial, vtičnice, stikala, led luč in številni drugi izdelki. Poleg tega pa se naše podjetje ukvarja tudi z izvajanjem elektroinštalacij na stanovanjskih in poslovnih objektih. V ta širok pojem spada začetno napeljevanje RB cevi za kable na betonsko ploščo še predenj se vanjo vlije beton, izdolbenje vseh potrebnih poti za cevi po tem, ko je beton že strjen, in končni priklop elektro zunanje elektro omarice na električno omrežje. Pri tem je pomembno, da so elektroinštalacije kvalitetno izvedene, kar se prepozna po skrbno pripravljenih načrtih, zanesljivih elementih, kvalitetnih spojih kablov in drugih detajlih priklopa elektroinštalacij.

 

Zunanja razdelilna elektro omarica in druge storitve

Poleg tega pa vam nudimo tudi druge storitve v zvezi z inštalacijami v vašem domu ali poslovni stavbi. To so:

  • Inštalacije domofonov,
  • Inštalacije računalniških in telekomunikacijskih omrežij,
  • Popravila in obnavljanje poškodovanih elektroinštalacij,
  • Električne meritve,
  • Inteligenčne pametne inštalacije,
  • Inštalacija videonadzora in
  • Finomontažna dela.

Pri nas tako lahko poskrbite prav za vse vidike elektro inštalacij vašega zasebnega ali poslovnega prostora. Zunanja elektro oziroma električna omarica našega podjetja vam bo omogočila, da bodo elektroinštalacije delovale učinkovito, naše storitve pa vam bodo omogočile njen varen priklop.