Tlakovci

Betonski zidaki so odlična izbira za urejanje vrtov

Zidaki so že vrsto let zelo priljubljena izbira za urejanje okolice stanovanjskih hiš in poslovnih prostorov. Ker dajejo videz naravnega kamna so primerni za kombiniranje z različnimi slogi, od povsem sodobnega do čisto tradicionalnega ali klasičnega. Zidaki so na voljo v različnih barvah, zato jih boste lahko uskladili z drugimi elementi na vrtu, na primer z betonskimi tlakovci za tlakovanje dvorišč. Nadgradite jih lahko tudi z drugimi materiali, na primer kovano ograjo. Imajo dolgo življenjsko dobo in ne zahtevajo veliko vzdrževanja. In koliko stanejo betonski zidaki? Cena je odvisna od posameznega izdelka, zagotavljamo pa vam, da je za to, kar dobite, izjemno ugodna.

Zidaki za postavljanje ograje ali opornega zidu

Betonski zidakiDvostrano in štiristrano lomljeni zidaki so namenjeni postavljanju ograj in okrasnih podpornih zidov. Na voljo o v standardni velikosti 20 x 40 x 17 cm, kar pomeni, da za kvadratni meter zadošča 14,5 zidaka. Teža posameznega izdelka je 18,7 kilograma. To so votli betonski zidaki, ki jih najprej zalepimo s temu namenjenim lepilom, nato pa zalijemo z betonom, po potrebi pa dodamo še armaturo. Zidanje ograje ali podpornega zidu je relativno nezahtevno, a vam vseeno priporočamo, naj vam pomaga strokovnjak. Ta namreč pozna postopek, po katerem naj bi se uporabljali betonski zidaki. Cena storitve pa je zanesljivo nižja od cene slabo izdelanega podpornega zidu ali ograje.

Čudovit videz in nezahtevno vzdrževanje

Zidaki imajo pred drugimi izdelki številne prednosti. Tlakovanje dvorišč in urejanje okolice poslopja z izdelki iz betona je izjemno priljubljeno predvsem iz treh razlogov:

  • čudovit videz
  • praktično vzdrževanje
  • ugodna cena

Betonski zidaki razen občasnega čiščenja pravzaprav ne zahtevajo nobenega vzdrževanja, pa kljub temu ohranijo svoj videz in fizikalne lastnosti. V primerjavi z nekaterimi drugimi izdelki oziroma možnostmi za ureditev vrta ali dvorišča so zidaki bistveno ugodnejša izbira. Obiščite nas in se sami prepričajte, kako ugodna izbira so betonski zidaki. Cena vas bo presenetila.