Aluminijasta vrata
Vhodna vrata

Alu vrata

Alu vrata so izjemno trpežna, kakovostna in estetska. Sicer je večina materialov sodobnih vhodnih vrat visoke obstojnosti, a le alu vrata zagotavljajo najvišjo varnost. Tudi vsi ostali materiali, iz katerih so izdelana, denimo  iz steklenih vlaken in lesa – imajo svoje prednosti in slabosti. Vhodna vrata so pogosto več kot le zunanja vrata. So odraz vaše osebnosti, okno v svet, meja med znanim in neznanim. Pogosto lahko isti motiv alu vrat uporabite tudi na zadnji strani hiše ali na strani. Ker prednji vhod vašega doma dobi največ pozornosti z ulice, pa mu boste tudi vi posvetili tudi največ pozornosti. Alu vrata so zaradi svoje redkosti in posebnosti izjemno opazna ter bodo pritegnila številne poglede. Včasih pri vhodnih vratih govorimo kar o sistemu vrat, saj so zaradi svojih specifik nekoliko bolj kompleksne sestave. Lahko dodajate vrata z vstavki iz drugih materialov ali večslojna alu vrata, kar bo okrepilo varnost in vizualni učinek. Večina proizvajalcev različne stile vrat, lahko pa tudi oblikujete svoja alu vrata. Naši strokovnjaki vas ne le z veseljem poslušajo in vam svetujejo, temveč vam  tudi omogočajo, da določite vrste materiala in možnosti stekla, ki jih želite. Morda je najpomembnejša odločitev prav to, iz katerega materiala so vaša vrata. Prav material najbolj vpliva na videz, trajnost, varnost in ceno.

ALU vrata Pirnar

Pri nas na voljo zunanja vrata ter visoko kvalitetna vhodna vrata

Smo specializirani za izdelavo visokokakovostnih zunanjih vrat ter vhodnih vrat in strokovnjaki za vrata na splošno. Tradicija našega z izkušnjami bogatega podjetja sega že tri desetletja nazaj in v vsem tem času prisegamo na izjemno kakovost in odličnost. Z nasveti spremljamo stranke od prvega obiska prek izbire do montaže in jamčimo za vsak korak v procesu. Vsak material vhodnih vrat ima svoje lastnosti: tista iz jekla in steklenih vlaken imajo običajno višjo izolacijsko vrednost kot lesena vrata. Naša vrata se lahko pohvalijo z visoko stopnjo energetske učinkovitosti ter številnimi modeli z dvojnim ali trojnim izolacijskim steklom za zmanjšanje prenosa toplote. Energetska izolacija je vsekakor dejavnik, ki odloča o izbiri vaših alu vrat, saj se toplota se ponavadi izgubi zaradi uhajanja zraka. Stekleni vložki so privlačni in lahko prepuščajo dodatno svetlobo. Če kupujete vrata s steklom v bližini kljuke ali s steklenimi stranicami vam priporočamo dvojno cilindrično zaklepanje. Za boljši izolacijski učinek pa vam svetujemo dvo- ali troslojno steklo, ki poveča tudi estetski učinek.

Aluminijasta vrata

Naj bo nakup vrat priložnost za razvajanje

Nakup vrat je pomembna odločitev in vsi materiali, ki jih uporabljamo pri naši izdelavi, so priznane in odlične kakovosti. Pri jeklenih vratih je lahko dejavnik relativno ugodna cena ter dejstvo, da zahtevajo malo vzdrževanja. Niso pa toliko odporna na vremenske razmere kot steklena in lesena vrata. Težko jih je popraviti, praske pa lahko nastanejo zelo hitro. Ko se odločite za lesena vrata, z njimi pridobite vrhunski videz, ki ga drugi materiali poskušajo posnemati. Vrata iz masivnega lesa so izjemno odporna in v testih dosegajo visoke rezultate v primerjavi z drugimi materiali. Na voljo je tudi veliko možnosti za panelne in steklene modele, ki jim lahko dodajate različne vzorce, stranske luči in dodatno osvetlitev. Lahko se odločite tudi za nastavljiv prag, ki  pomaga, da ostanejo vsa vrata dovolj tesna in primerno nameščena. Svetujemo vam, da ne skoparite pri materialih, zlasti zaradi vidika varnosti. Za preprečevanje vlomov in vdorov v dom potrebujete kakovostno ključavnico. Zunanja vrata lahko krepite tudi z dodatno ojačanimi ključavnicami in strukturami, pri nas pa uporabljamo tudi digitalne in tehnološko napredne načine odpiranja vrat. Med prvimi na svetu smo uvedli odpiranje z uporabo prstnih odtisov ter svetlobni pozdrav, ko se vračate domov. Tako pripravljena dobrodošlica vas bo sprostila po še tako napornem dnevu. Tudi vaši družinski člani, zlasti otroci, si zaslužijo najbolj visok možen nivo varnosti.

Pri nas naredimo tudi vrata po meri in po vaših željah

Vrata po meri ali iz naših prodajnih serij boste našli v naši spletni trgovini ali v naših prodajalnah. Ne glede na to, ali kupujete v trgovini ali na spletu, boste prihranili čas , če prej nekoliko preverite ponudbo in teren. Svetujemo vam, da najprej pobrskate po internetu, in si ustvarite približno sliko ponudbe. Tudi če ne najdete točno tistih alu vrat, ki jih želite, vam podoben model lahko da dobro predstavo o konstrukciji, lahko pa dobite tudi navdih za zunanja vrata, ki vam jih lahko izdelamo po vaših željah. Smo strokovnjaki, ki prisegamo na geslo, da je kupec kralj. O tem pričajo številne zgodbe o uspehu, ki smo jih stkali skozi desetletja svojega delovanja. V Sloveniji in tuiji nas poznajo kot kralje odličnosti alu vrat. Kupci z vsega sveta poznajo znamko Pirnar in si želijo svoj primerek. Zato ponujamo različne stile in se nikoli ne branimo novega izziva. Tudi vas z veseljem pričakujemo! Oglasite se nam preko elektronske pošte, telefona ali osebno, posvetili se vam bomo z vsem svojim znanjem in vam ponudili zgolj najboljše. Pri nas je kupec kralj in vaša želja je naš ukaz.