Kakovostna masivna vhodna vrata
Vrata

Aluminijasta vhodna vrata: kakovostna masivna zunanja kovinska vhodna vrata!

Aluminijasta vhodna vrata, ki jih za vas po meri izdelamo, so kakovostna vhodna vrata, ki vas bodo pustila brez besed. Zunanja vhodna vrata veliko povedo o vas. Zato naj bodo skrbno in premišljeno izbrana. Pirnar vhodna vrata so lahko izdelana iz aluminija. Takšna kovinska vhodna vrata so že na izgled mogočna in veličastna. Masivna vhodna vrata vam ponujajo odlično protivlomno zaščito, saj so opremljena s sodobnimi mehanizmi, ki lahko to zagotovijo! Poleg aluminijastih vhodnih vrat pa vam izdelamo tudi lesena vhodna vrata. Če pa se ne morete odločiti ali za aluminij ali les, lahko izberete kombinacijo obojega. Pred vstopom v vaš dom vas tako lahko pozdravita brezkompromisna trdnost in čvrstost aluminija. Lahko pa vas tudi pobožata nežnost in žlahtnost lesa. Pustite svoji domišljiji prosto pot in dovolite, da za vas oblikujemo in izdelamo vrhunska vhodna vrata, ki jih boste želeli pokazati celemu svetu in ne le vašim obiskovalcem.

Zunanja aluminijasta vhodna vrataZunanja aluminijasta vhodna vrata

 

Ročno izdelana vhodna vrata z inovativnimi elementi

Aluminijasta vhodna vrata kot tudi leseni vhodi Pirnar niso le visokokakovostna vhodna vrata. Pirnar je vhod, ki sproža vzdihe občudovanja. Ne glede na to, s katere strani jih pogledate, vsak detajl je skrbno izdelan do potankosti. Nobenega drugega vhoda ne krasijo tako inovativne oblike. Te pritegujejo pozornost tako z različnimi nivoji površin kot s čisto in popolno gladkostjo. Masivna vhodna vrata ponujajo visoko protivlomno zaščito in že na prvi pogled dajejo vtis veličastnosti. Vsaka kljuka je mojstrovina zase, ki ponoči zaradi osvetlitve vzbuja nove vzdihe občudovanja. To so zunanja vhodna vrata, ki so samozavestna in mogočna. K temu pripomorejo izjemna, tudi do 14 centimetrov debela vratna krila, ki dajejo občutek popolne zaščitenosti in varnosti. Vratno krilo je zaradi debeline in posebne konstrukcije izjemno togo in čvrsto. K temu pripomore tudi kombinacija najdebelejših profilov podjetja Schüco, mojstrsko dovršene in natančne rokodelske izdelave ter inovativnega načina spajanja elementov. Tu masivna vhodna vrata Pirnar preprosto nimajo konkurence. Vrata so lahko izdelana kot zaščita proti vlomu po razredu RC2 (WK2).

Kakovostna masivna vhodna vrata

Vrhunska in tehnološko dovršena inovativna vhodna vrata

V čast si štejemo, da smo pri Pirnarju prvi razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila in prvi dosegli zavidljivo debelino 14 centimetrov. Prav tako smo prvi uporabili 4-slojno zasteklitev, ki je prinesla nove estetske možnosti. Ena izmed naših inovacij je tudi 4-kratno tesnjenje vrat, kar izolativnost še dodatno izboljša. Ponosni smo tudi, da smo prvi razvili popolnoma raven, gladek in estetsko prečiščen vhod. Prvim na svetu nam je uspelo razviti vhod s samodejnim uvlečnim in izvlečnim potezalom, najbolje izoliran serijski vhod na svetu, 3D vratno krilo, nove načine lastne osvetlitve vhoda, skriti čitalnik prstnega odtisa, utopne ročaje z odpiralnim mehanizmom, popolnoma raven vhod, serijsko izdelano 3 m visoko in 1,3 m široko vratno krilo in še veliko drugih inovacij. Aluminijasta vhodna vrata kot tudi lesena navdušujejo mnoge naše stranke, s svojimi inovacijami pa smo navdušili tudi enega najbolj priznanih evropskih inštitutov, nemški IFT Rosenheim, z do tedaj nedosegljivim količnikom toplotne prevodnosti za aluminijasta vhodna vrata: 0,54 W/m2K.

Brezhibno izdelana masivna vhodna vrata

Če iščete kakovostna vhodna vrata, ki so brezkompromisna in natančno izdelana, potem izberite najboljše! Pirnar vhodna vrata so mojstrsko ročno delo, dovršenih oblik in brezhibno izdelanih detajlov. Naša vrata so plod dolgoletnega učenja in pridobljenega znanja, drzne zasnove, navdušujočega oblikovanja in domiselne izvedbe. Materiali, iz katerih izdelujemo vhodna vrata, so skrbno in premišljeno izbrani. Prav vsa naša vrata, tako vhodna kovinska vrata kot tudi aluminijasta vrata očarajo s svojo eleganco, brezhibnostjo in natančno izdelavo. Prav noben stroj ni zmožen izdelati to, kar lahko človeška roka.

Izdelava vhodnih vrat po vaši meri

Pri Pirnarju vam ponujamo možnost, da vrata popolnoma prilagodite sebi. To pomeni, da lahko izberete poljubno dimenzijo, poljuben slog in eno od desetin oblik znotraj tega sloga. Na voljo so vam tudi poljubne barve in obdelave površine. Med ročaji, potezali, tolkali in ključavnicami je desetine možnih kombinacij, ki bodo razveselile tudi najbolj zahtevne. Izberete lahko tudi osvetlitev vaših aluminijastih vhodnih vrat, tako bodo lahko zažarela tudi zvečer. Izbirate lahko med različnimi barvami, s katerimi lahko poudarite videz vašega doma. Pri tem ste lahko drzni in izberete temnejše barve, če imate svetlo fasado, ali pa se odločite za priljubljena bela vrata. Možnosti so praktično neomejene. Vsaka vrata Pirnar so unikatna, ročno izpiljena in popolna – od same ideje pa do brezhibne izdelave. Podprta pa so z vrhunskimi certifikati in garancijami.

Izberite vrhunska vhodna vrata za vaš dom

Slike naših vrat so navdušujoče, to pa še zdaleč ni vse, kar vam ponujamo. Obiščite nas v salonu in se jih dotaknite. Takrat boste šele presenečeni. Le v živo se boste lahko zavedali, kako velik je Pirnar vhod. Aluminijasta vhodna vrata in vrata iz lesa izdelujemo z ljubeznijo, in to se tudi čuti. Vse pri Pirnarju je podrejeno ustvarjanju občudovanja, od tehničnega razvoja, oblikovanja in izdelave, pa vse do sistematično urejene proizvodnje, prodaje in transporta.