zimski vrt na terasi
Gradnja

Zimski vrt na terasi pred hišo boste lahko uporabljali v vseh letnih časih

Zimski vrt na terasi je odlična opcija za vse, ki hlepite po večji povezanosti z naravo. Zasteklitev vam omogoča odličen razgled med najrazličnejšimi aktivnostmi, medtem pa boste zaščiteni pred manj ugodnimi dejavniki, kot so dež, mraz, prah in podobno. Vaša terasa pred hišo je lahko s pomočjo profesionalne, izkušene ekipe, ki poskrbi za hitro izvedbo dogovorjenih del, že kmalu precej bolj uporabna, kot je trenutno.

Klasična terasa pred hišo je uporabna le v določenih vremenskih razmerah

Terasa pred hišo je v mnogih primerih dobršen del leta povsem neizkoriščena. Zaradi nizkih zunanjih temperatur namreč v zimskem, pogosto pa že v jesenskem času posedanje pred hišo ni več tako mamljivo, kot je bilo morda še nedolgo tega. Odprta oziroma nezastekljena terasa na vrtu ni v tem pogledu nič drugačna. S tem bi se bilo škoda kar sprijazniti, saj je možno z relativno preprosto predelavo ustvariti zimski vrt na terasi, katerega uporaba ne bo pogojena z zunanjo temperaturo, morebitnimi padavinami ipd. Tako pridobite dodatno bivalno površino, zaradi česar je zasteklitev še posebej priporočljiva za tiste, ki vam pogosto primanjkuje prostora. Za povrh pa je zimski vrt pametna rešitev tudi zato, ker mnogokrat prispeva k izboljšanju toplotne izolacije objekta, posledično pa se mesečna poraba občutno zmanjša. To je seveda še posebej pomembno v zimskem času, saj vsi dobro vemo, da je ogrevanje povezano s precejšnjimi stroški.

zimski vrt na terasi

Poskrbimo za unikaten, vašim željam prilagojen zimski vrt na terasi

Steklarstvo Seliškar STEK-AL je pravi naslov za vse, ki se zavedate številnih prednosti, ki jih prinaša premišljeno zasnovan in profesionalni izdelan zimski vrt na terasi pred hišo. Ob strani vam stojimo med celotnim procesom načrtovanja. To pomeni, da vam svetujemo glede izbire najustreznejše tehnologije oken oziroma njihovega zapiranja in odpiranja (drsna izvedba, dvižna električna okna …). Osnova, iz katere izhajamo, pa so seveda vaše želje. Ne glede na to, kako specifične so vaše zahteve, se ne bomo ustrašili izziva, ampak bomo poskrbeli, da poiščemo rešitev, ki bo ustrezala vsem vašim pričakovanjem. To nam omogočajo dolgoletne izkušnje, saj smo se v časih delovanja uspešno spopadli s številnimi zelo zahtevnimi projekti. Nekaj fotografij uspešno izpeljanih projektov boste našli tudi na naši spletni strani. Če vas torej zanima lasten zimski vrt pred vašim domom ali pa če ste morda ugotovili, da bi bila vaša terasa na vrtu precej bolj uporabna, če bi jo zasteklili in s tem spremenili v nekakšen zimski vrt, ste torej na pravem mestu – veselimo se sodelovanja z vami!