izdelava zidane kuhinje
Kuhinja

Zidane kuhinje: kvalitetna izdelava zidane kuhinje po vaši meri in ugodni ceni

Ste med tistimi, ki prisegate na zidane kuhinje? Morda želite zunanjo zidano kuhinjo, kjer bi v pomladnih in poletnih mesecih lahko na prostem preživljali čas s svojo družino in prijatelji ob dobri hrani, ki ste jo pripravili v zidani zunanji kuhinji? Potem imamo za vas odlično novico. V podjetju Peči Keramika d. o. o. bomo poskrbeli, da bo vaša nova zidana kuhinja izdelana kvalitetno in cenovno ugodno – skratka po vaši meri.

zidane kuhinjeKlasične ali moderne zidane kuhinje: načrt, izdelava, dobava in ustrezna montaža

Poseben del ponudbe podjetja Peči Keramika d. o. o. predstavljajo zidane kuhinje. Da bi bila vaša zidana kuhinja izdelana tako, kot se spodobi, je potreben skrbno izdelan načrt, sama izdelava oziroma proizvodnja, dobava in ustrezno izvedena montaža zidane kuhinje. Zidane kuhinje, ki jih bomo izdelali za vas so lahko v celoti izvedene z oblogami iz keramičnih elementov v različnih barvah in oblikovnih kombinacijah. Lahko si izberete klasično oziroma tradicionalno zidano kuhinjo, za bolj zahtevne okuse pa lahko izdelamo tudi moderne zidane kuhinje. Možnosti so praktično neomejene. Če torej potrebujete kvalitetnega izdelovalca zidanih kuhinj, potem ste na pravem mestu. Zidane kuhinje, ki jih izdelujemo v podjetju Peči Keramika d. o. o. so kvalitetne, trpežne in, kar je tudi pomembno, cenovno ugodne.

izdelava zidane kuhinje

Različne oblike, kombinacije in barve zidane kuhinje

Če že imate idejo, kakšno zidano notranjo ali zunanjo kuhinjo želite, bomo izdelali prav takšno, kot ste si zamislili. Z veseljem pa vam bomo tudi svetovali pri izbiri vaše notranje ali zunanje zidane kuhinje. Kuhinjska delovna površina je lahko izvedena s keramičnimi elementi (ki so tudi del naše ponudbe oziroma lastne proizvodnje) ali v kamniti izvedbi. Mogoče so tudi različne kombinacije klasičnega dela zidane kuhinje in elementov iz serijske proizvodnje kuhinjske opreme (električni ali plinski pekači, električne ali plinske kuhalne plošče itd.). Izdelava zidane kuhinje bo pri nas hitra, predvsem pa kvalitetna. Obiščite nas in svetovali vam bomo pri nakupu zidane ali zunanje zidane kuhinje po ugodni ceni.