Ozelenitev ravne strehe
Zelene strehe

Zelena streha izvedba

Izvedba zelene strehe lahko odloči o uspehu zelene strehe

Ozelenitev ravne streheIzvedba zelene strehe je ključnega pomena za to, ali bo vaša zelena streha uspela ali ne. Četudi vam projektant izdela še tako kvaliteten detajl zelene strehe, bo vaša ozelenitev ravne strehe povsem neuspešna, če si ne boste omislili strokovne izvedbe zelene strehe. Marsikomu v gradbeništvu se zdi izvedba zelene strehe v primerjavi z drugimi gradbenimi deli enostavna. In res je enostavna, pod pogojem, da je tisti, ki izdelavo zelene strehe opravi ustrezno strokovno podkovan. Tudi pri ozelenitvi terase gredo namreč lahko stvari zelo narobe, če ozelenitev ravne strehe ni izvedena popolnoma strokovno in kvalitetno. Zato vam vsekakor priporočamo, da si vedno omislite izkušenega in teoretično ter praktično podkovanega izvajalca, ki bo poskrbel, da bo vaša zelena streha postala uspešnica.

 

Izvedba zelene strehe je našemu podjetju že v krvi

Z izvedbo zelene strehe se v Sloveniji (in tudi tujini) naši strokovnjaki ukvarjajo že skoraj desetletje. Poznamo vse možne detajle zelenih streh in ozelenitev ravne strehe izvajamo na vse možne oziroma želene načine. Vedno si vzamemo čas in se vsake zelene strehe lotimo, kot da je naša prva: popolnoma zavzeto, s pozornostjo in s predanostjo. Po naših izkušnjah, ki so zelo bogate, je tak pristop tisti, ki zagotavlja, da je ozelenitev ravne strehe vedno uspešna. Izvajamo vse vrste sistemov zelenih streh, kot sta denimo sistem Xeroflor in sistem Aurig.

 

Detajl zelene strehe mora biti izdelan pametno in logično

Pri nas teorija in praksa hodita z roko v roko in prav je tako. Detajl zelene strehe mora biti teoretično dovršen in praktično izvedljiv ter popolnoma funkcionalen. Če detajla zelene strehe, ki je nastal v pisarni, ni mogoče uspešno preslikati v praktično izvedbo zelene strehe, potem z njim zagotovo nekaj ni v redu. Pri nas se to ne dogaja, saj se zavedamo tako teoretičnega kot praktičnega pomena ozelenitve ravne strehe. Zato smo uspešni pri vgradnji vseh sistemov zelenih streh, kot sta denimo Aurig in Xeroflor.