Rolete

Žaluzije

Žaluzije – notranje žaluzije najbolj priljubljeno notranje senčilo

Žaluzije za oknaŽaluzije so eno najbolj razširjenih senčil. Še posebej priljubljene so notranje žaluzije, ki predstavljajo najenostavnejšo in cenovno najbolj ugodno obliko senčenja bivalnih prostorov. Omogočajo nastavljanje naklona lamel, možno pa jih je tudi dvigniti in spustiti. Z enostavnim reguliranjem naklona lamel zaščitimo prostor pred neposrednim sijanjem sončnih žarkov, hkrati pa tudi pred nezaželenimi pogledi.

Notranje žaluzije za okna odlikujejo dolga življenjska doba, hitra in preprosta montaža ter enostavno čiščenje. Največkrat so vgrajene na okno, v krilo okna tik ob steklu, lahko pa jih montiramo tudi v okvir okna, na steno ali celo na strop …
Notranje žaluzije v prostoru služijo tudi kot dekoracija, saj so na voljo v različnih oblikah in dimenzijah lamel iz aluminija, pester pa je tudi izbor barve. Tako boste lahko vedno našli odtenek barve žaluzije, ki se bo barvno lepo prilegal vašemu prostoru.

Notranje žaluzije Medle za popoln videz prostora

Za popoln videz prostora v vašem osebnem slogu bodo poskrbele notranje žaluzije za okna Medle. Izbirate lahko med elegantnimi lesenimi žaluzijami ali umirjenimi in dinamičnimi vzorci v aluminijastih lamelah, s katerimi lahko regulirate svetlobo v vsakem prostoru. Lesene notranje žaluzije za okna spadajo med najbolj elegantna senčila, naravna lepota lesa in njegova toplina pa poleg videza še dodatno blagodejno vplivata na naše počutje.
Žaluzije za okna izdelujemo po meri, zato se podajo v vsak prostor in v vsa okna, tudi poševna in okrogla. Izbirate lahko med različnimi širinami lamel (16, 25 in 50 milimetrov), preko 60 modernimi in privlačnimi barvnimi vzorci ter med različnimi vrstami upravljanja. Največkrat žaluzije upravljamo s palico za obračanje naklona lamel in vrvico za dviganje in spuščanje. Notranje žaluzije Medle lahko upravljamo tudi električno oz. z monokomandno ročico.

Različne izvedbe notranjih žaluzij – STANDARD, IZO, IZO MAX

Najpogostejše in cenovno najugodnejše so notranje žaluzije za okna STANDARD. Njihova uporaba je enostavna, v primeru, da se odločimo, da montažo opravimo sami, pa ne zahtevajo nobenega predznanja. IZO notranje žaluzije ponujajo dovršen estetski videz, enostavno montažo in prilagodljivost na okna, ne glede na to, ali ima ravne, poševne ali reliefne steklitvene letvice. IZO MAX je najnovejša notranja žaluzija v našem programu. Žaluzija ima serijsko vgrajeno zavoro, zato je primerna tudi za senčenje večjih steklenih površin.