Vzmetnice

Vzmetnice proti pršicam

Otroške postelje in vzmetniceNakup vzmetnice proti pršicam je pametna naložba

Vzmetnice proti pršicam so ena najboljših ‘pogruntavščin’ zadnjih desetletij. Si predstavljate, kaj vse se najde v vašem ležišču? Ne? Morda je tako še bolje, a če bi vedeli, da je večina vzmetnic pravo leglo bakterij in pršic, bi se odločili za nakup vzmetnice, ki to preprečuje – zase in za otroške postelje. Vzmetnice proti pršicam so lahko različne, v podjetju Slovenska postelja vam ponujamo predvsem dve vrsti: iz lateksa in iz puhin jedra. Takšna ležišča so vzmetnice iz naravnih materialov, ki jo bo vesela tudi vsaka otroško mladinska postelja oziroma otroške postelje. Sebi in svojim najbližjim omogočite kakovosten in zdrav spanec na kvalitetnem ležišču – brez alergij in drugih nevšečnosti.

Nakup vzmetnice proti pršicam polepša življenje alergikom in astmatikom

Tako otroške postelje kot tudi tiste za odrasle ter oblazinjeno pohištvo so idealni za razmnoževanje hišnih pršic. Te pršice sicer ne pikajo, do pa njihova telesa in izločki tisti, ki povzročijo alergične reakcije: težko dihanje, zasoplost, izcedek iz nosu, draženje oči in nosu, kožni izpuščaji, srbečica … Vzmetnice proti pršicam preprečujejo njihovo razmnoževanje oziroma jim nudijo neprijetno okolje, zato se tu ne razmnožijo. Nakup vzmetnice naj bo torej premišljen, saj si lahko precej olajšate življenje s pravim ležiščem. Vzmetnice iz naravnih materialov, kot je lateks, so prijazne do okolja in do uporabnika, saj nudijo kakovosten spanec.

Otroške postelje in vzmetnice proti pršicam

Nakup vzmetnice za otroške postelje je še posebno pomembna odločitev, saj se otrok še razvija in lahko neprimerno ležišče povzroči veliko težav, celo trajnih. V naših salonih vam bomo svetovali, kakšno je najprimernejše ležišče za vas in vašo družino, brez dvoma pa so vzmetnice proti pršicam ena najboljših odločitev. Nakup vzmetnice ob pomoči svetovalca lahko pomeni razliko med kakovostnim in slabim spancem, kar ima za posledico tudi slabšo kakovost življenja. Spanec je namreč osnova za kvaliteto življenja.