Vzmetnice po meri
Postelje Vzmetnice

Vzmetnice po meri

Nakup kakovostne vzmetnice po meri za odlično spanje v Slovenski postelji!

Vzmetnice po meriVzmetnice po meri z različnimi polnili, stopnjo trdote in dimenzijami dobite v Slovenski postelji, slovenskem podjetju s tradicijo. Dimenzije vzmetnic variirajo vse od klasičnih, 90 x 200 centimetrov, do 140 x 200, 160 x 200, 200 x 200 in drugih, tudi vzmetnice po meri po vaših željah. Nakup vzmetnice v naših poslovalnicah vam omogoča strokovno svetovanje iz strani našega osebja in preizkušanje naših postelj, ki jih imamo razstavljene na ogled v trgovinah. Bodite pozorni na naše akcije vzmetnic, ki vam prinašajo ugodne cene!

 

Nakup in dimenzije vzmetnice po meri

Poleg vzmetnice po meri vam nudimo tudi posteljne okvira za prav vse člane vaše družine. Izdelujemo tako postelje za otroke kot postelje za odrasle, na voljo pa vam je denimo tudi mladinska postelja s predali, ki omogoča prihranek in izkoristek prostora. Taka postelja je denimo naša Postelja Bio iz masivnega smrekovega lesa, ki je možna z vgradnjo enega ali dveh predalov na koleščkih. Predale lahko naročite tudi za druge postelje po želji ob posvetovanju z našim prodajnim osebjem. Glede na velikost postelje se boste odločili tudi za dimenzije vzmetnic. Nakup vzmetnice je priporočljivo izvesti tako, da vzmetnice po meri fizično preizkusite sami, saj boste le tako zagotovo vedeli, kakšna vzmetnica vam ustreza. Preden se dokončno odločite, pa je potrebno razmisliti o sledečih dejavnikih.

 

Dejavniki za nakup vzmetnice po meri

Dimenzije vzmetnic niso edini dejavnik, ki ga je potrebno upoštevati. Glede na to, v katerem položaju najpogosteje spite, ali imate bolečine v kakšnem delu telesa, in kakšna je vaša telesna teža, izberete tudi trdoto in polnilo vzmetnic. Otroške vzmetnice po naročilu so drugačne od tistih za odrasle, saj so otroci lažji in potrebujejo mehkejše vzmetnice. Priporočila v zvezi z vašim načinom spanja vam damo v vseh naših poslovalnicah, dimenzije vzmetnic pa si izberete sami.
Vabljeni k spremljanju naše spletne strani, kjer objavljamo akcije vzmetnic, saj boste tako otroške vzmetnice po naročilu ali druga odlična ležišča dobili po ugodnejši ceni.