Postelje Vzmetnice

Vzmetnice iz naravnih materialov (iz pene, lateksa) – akcija vzmetnic

Vzmetnice (akcija je pogosta) sodijo med tiste elemente pohištvene opreme, ki jim pred nakupom navadno posvetimo kar precej pozornosti. Še zlasti če kupujemo vzmetnico za otroško posteljo. Spanje je namreč pomemben del našega življenja, zato je nujno, da je izbrana vzmetnica kakovostna, udobna in da se prilagaja posebnostim telesa ter mu tako nudi zanesljivo podporo. Ob nakupu vzmetnice je primerjava eden od pristopov, kako izbrati ustrezno vzmetnico.

Morda se vam zdi, da je izbira ustrezne vzmetnice danes vse prej kakor lahka naloga. V podjetju Spalni studi smo prepričani, da boste pri nas zlahka našli pravo vzmetnico zase in za svojo družino. Bios jogi vzmetnice so ročne izdelave. Pri naših ležiščih uporabljamo svetovno preizkušene materiale, kot so vrhunske točkovne vzmeti (žepaste vzmeti), v prevlekah uporabljamo naravne materiale (naravno volno, bombaž). Vzmetnica lateks je premišljeno sestavljena, da je udobna ter kar se le da zračna. Vzmetnice iz pene pa predstavljajo odlično rešitev predvsem za tiste, ki želijo imeti lahka ležišča, brez vzmeti.

V prodajnem programu podjetja Spalni studio boste torej našli mnoge vrhunske vzmetnice. Akcija nižjih cen je pri nas pogosta, zato so vam naše vzmetnice v času, ko traja akcija, dostopne po še nižji in bolj ugodni ceni.

vzmetnica akcije

Lateks najboljša izbira za vse, ki ne želijo vzmetenja in želijo mehkejšo podlago

Vzmetnice v Spalnem studiu so izdelane iz zračnih in naravnih materialov, kot je na primer lateks. Vzmetnica lateks vam bo pomagale spati dlje, globlje in udobneje. Lateks namreč velja za človeku in okolju prijazen material, ki edini med vsemi penastimi materiali pri obremenitvi trajno ohranja zadostno elastičnost. Vzmetnica lateks je zračna, antistatična, antialergijska in točkovno prilagodljiva.

Bios jogi lateks 5M je udobno 5-consko ležišče visoko 17 cm, kar mu omogoča, da je hrbtenica dobro podprta. Bios vzmetnica lateks Dream pa je ležišče, nadgrajeno z dvema plastema piramid za dodatno podporo za hrbtenico in zračnost.

Vzmetnice iz pene vse bolj priljubljene

Razmišljate o nakupu penaste vzmetnice? Ločimo poliuretansko, hladno valjano in spominsko peno. Najugodnejša med njimi je poliuretanska pena, kar pomeni, da je tudi izdelava vzmetnic najcenejša. Vzmetnice iz pene, ki je poliuretanska, so na začetku ponavadi zelo kompaktne, nato pa to lastnost kmalu izgubijo in so na nekaterih mestih tudi po nekaj centimetrov nižje kot na začetku. Prav tako niso najboljše, kar se tiče zračnosti.

Najbolj zračna in elastična je hladno valjana pena, saj je sestavljena iz odprtih celic. Življenjska doba takšne pene je veliko daljša kot pri poliuretanski peni. Vzmetnice iz te pene so na voljo v različnih trdotah, kar pomeni, da imamo na voljo tudi različna ležišča.

Spominska pena je na otip zelo prijeten material. Pod vplivom toplote postane elastična, tako da se tam, kjer ležimo, ležišče lepo prilagodi našemu telesu. Ker ležišče, ki bi bilo izdelano samo iz spominske pene, ne bi bilo primerno za spanje, se spominska pena uporablja le kot zgornji sloj ležišča. Za spodnji sloj, ki daje podporo telesu, pa se uporabljajo hladno valjana pena, vzmeti in podobni materiali.Poleg cene je pomemben kriterij tudi dimenzija vzmetnice.

vzmetnica iz pene

Poleg cene je pomemben kriterij tudi dimenzija vzmetnice

Cena je pri izbiri prave vzmetnice seveda pomembna, ni pa edini kriterij. Zavedati se moramo, da  vzmetnice z visoko ceno še ne zagotavljajo udobnega, zdravju prijaznega in kakovostnega ležišča. Paziti moramo, da ležišča ne preplačamo, zato vam svetujemo, da se še pred nakupom prepričate, da cena vzmetnice ustreza njenim lastnostim.

Na udobje med spanjem pa vpliva tudi dimenzija vzmetnice, ki je odvisna od tega, kako velika je vaša postelja. V našem podjetju vam vzmetnico izdelamo glede na vaše želje in potrebe. Za enojna ležišča je priporočljiva širina vzmetnice 90 centimetrov. Dimenzija zakonskih postelj se giblje vse od 140×200 centimetrov do 200×200 centimetrov in je odvisna od velikosti vaše spalnice. Tudi postelja mladostnika ima pogosto jogi dimenzije 140X200 centimetrov.

Pri izbiri otroške vzmetnice pa je pomembna tudi trdota, ki mora biti prilagojena teži in razvojni stopnji otroka. Prvih nekaj mesecev naj bo otroški jogi nekoliko trši. Glavica dojenčka bo med obračanjem ostala na trdi podlagi in tako ne bo bojazni, da bi se nosek pogreznil v površino ležišča. Mehkejši otroški jogi vam bo prišel prav pozneje, ko otrok lahko sam dvigne glavico. Vzmetnice iz spominske pene se odlično prilagajajo otrokovemu telesu in mu nudijo kakovostno oporo.

Vzmetnice – akcija lahko vključuje tudi druge izdelke

Glede na to, da kar tretjino svojega življenja preživimo v postelji, je izbira vzmetnice oz. jogi ležišča še kako pomembna. Obiščite nas in se odločite za najboljše vzmetnice in postelje po meri in si privoščite udoben, predvsem pa kakovosten spanec. Poleg vzmetnic boste pri nas našli tudi prešite odeje, vzglavnike, jogi rjuhe in številne druge izdelke, kot je na primer prevleka za jogi. Pralna prevleka za jogi je odlična rešitev za zagotavljanje popolne higiene in podaljšanje življenjske dobe vzmetnice. Prevleka za jogi našega podjetja je izdelana po vrhunskih kriterijih, ki ustrezajo najvišjim in najbolj naprednim standardom.

Vabljeni.