Kuhinja Vrt

Estetske vrtne letne kuhinje

Kvalitetno in prijetno preživljanje časa s prijatelji in družino

Vrtne letne kuhinje predstavljajo vrhunsko oblikovan in funkcionalno dovršen zunanji prostor, ki bo pritegnil številne poglede, hkrati pa nudil prostor za nepozabna doživetja s prijatelji, znanci in družino.

Vrtne kuhinje podjetja Figura d.o.o. so vam na voljo v različnih površinskih strukturah (videz rustika kamna, brušeni teraco, štokano) in v poljubnih dimenzijah, ki jih prilagodimo vašim potrebam. Naše vrtne kuhinje so odporne proti neugodnim vremenskim vplivom, saj so delovne površine v celoti premazane z glazuro, vrata pa so izdelana iz les-polimernih desk, ki se sicer uporabljajo tudi za zunanje pode. Izdelane so iz umetnega kamna, s katerim je mogoče doseči tudi učinek zidane vrtne kuhinje. Letna vrtna kuhinja je priljubljena tudi kot dodatek počitniški prikolici na morju ali vikendu, ki ga obiskujemo v toplih mesecih. Na ta način lahko prihranimo kar nekaj prostora v notranjosti.

Vrtna kuhinja in kamin kot centralni element okolice vaše hiše

Vrtna zidana letna kuhinjaV kolikor se boste odločili za nakup vrtne kuhinje, smo prepričani, da bo ta postala središčni prostor vašega dvorišča, terase ali vrta in najprijetnejši kotiček za druženje ob odlični hrani. Vaše gurmanske dobrote lahko spečete tudi v kaminu, ki je bodisi sestavni del vrtne kuhinje ali pa samostojni element. Na voljo so vam kamini v številnih izvedbah in dimenzijah, ki si jih lahko ogledate na naši spletne strani.

Pred nakupom vrtne letne kuhinje ali kamina vam priporočamo, da si v grobem začrtate izgled okolice vaše hiše in v skladu s tem načrtujete postavitev elementov in potek s tem povezanih napeljav. Če pri načrtovanju potrebujete pomoč ali želite dobiti dodatne informacije o naših arhitekturnih dodatkih za urejanje okolice hiše, nas kontaktirajte prek obrazca za povpraševanje ali telefona in z veseljem vam bomo pomagali pri odločitvi.

Prijetni topli dnevi nas bodo kmalu ponovno vabili v objem narave. Sproščeno obedovanje v kvalitetni, funkcionalni in estetski vrtni kuhinji, skozi katero bo lahno pihal poletni vetrič, pa bo postalo del najlepših spominov.