Vrtne hiške
Ograje

Vrtne hiške

Želite vašemu vrtu dati pridih pravljice in mu hkrati dodati funkcionalnost? Sedaj lahko to storite s popolnimi lesenimi vrtnimi hiškami podjetja Loghouse. Oglejte si našo pestro ponudbo in si izberite popolno vrtno hišico za vaš vrt.

Na voljo so vrtne hišice različnih dimenzij

Vrtna hišicaVrtne hiške so praktične in lično postavljene hišice, katere se postavijo zelo hitro. Gradnja načeloma ni draga, pravzaprav nasprotno. Z gradnjo vrtne hišice boste pridobili dodaten prostor bodisi za delo ali sprostitev, ali zgolj za shranjevanje orodja in letnega pridelka. Seveda lahko pri gradnji vrtne hišice sodelujete tudi sami, saj smo zelo odprti za izpolnjevanje vaših želja.
V ponudbi imamo na voljo različne vrtne hišice, ki so izdelane iz ravnih brun. Na voljo so v 16 različnih velikostih, torej se najde primerna velikost prav za vsakega. Če vam osnovni model hiške ne ustreza popolnoma in si želite dodati še nekaj individualnega pridiha, lahko v načrt vrtne hiše vključite tudi elemente po vaših željah. V takem primeru je najbolje, da se osebno oglasite pri nas in skupaj bomo pregledali možnosti ter sestavili načrt za postavitev vrtne hiše. Po želji pa vrtni hiški dodamo tudi nadstrešek ali teraso, možno je tudi dodajanje prizidka, ki služi lahko kot lopa za orodje. Seveda vam ponujamo tudi strokovno svetovanje, tako da boste vedno ostali na pravi poti.  Vsekakor pa se popolnoma prilagodimo vašim željam, zato imamo tudi veliko zadovoljnih strank.

Vrtne hiške za pravljični videz vrta

Vrtne hiškePostavitev vrtne hiške je izjemno enostavna, zaradi tega se lahko tudi odločite za samostojno postavitev. Seveda vam pred tem predstavimo vsa navodila, s katerimi boste svojo vrtno hišico res kakovostno in trdno postavili. Naše vrtne hišice so posebej narejene za omogočanje stabilnosti in funkcionalnosti, saj imajo vgrajene posebne križne vezi, s katerimi so bruna pritrjena na vogalih. Vrtna hiša je izdelana iz visokokakovostnega lesa, kar še dodatno zagotavlja trdnost, stabilnost in dolgo življenjsko dobo.

Če si želite malo večje hiše, ki bi bila namenjena bivanju, smo še vedno pravi naslov za vas. Poleg vrtnih hišk ponujamo tudi možnost postavitve moderne montažne hiše, ki lahko postane bodisi vaš dom ali počitniška hiška.

Cenik vrtnih hišic in drugih naših izdelkov lahko najdete na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi vse druge dodatne informacije o gradnji in materialu hišk. Cene vrtnih hišic so zelo ugodne, hkrati pa vam nudimo tudi profesionalno svetovanje. Obiščite nas in se prepričajte!