Postelje Vzmetnice

Vrhunske otroške postelje

Najlepši preplet estetskega videza in funkcionalnosti

Velja reklo, da so otroci naše največje bogastvo. Prav zato nobenemu staršu ni vseeno, na kakšni otroški postelji spi njegov otrok. Ker vemo, da želite svojemu otroku ponuditi zdravju prijazno in udobno ležišče, vlagamo veliko truda v razvoj in oblikovanje optimalnih otroških postelj. S ponosom lahko rečemo, da so naše otroške postelje, vzmetnice in posteljnina najboljše, kar lahko dobite za vaš denar. Naj vam povemo, zakaj je tako.

Masivne otroške postelje iz naše ponudbe so izdelane iz najboljšega lesa, ki je počasi rastel na visokih nadmorskih višinah. Takšen les se ponaša z izjemno trdnostjo, ki prenese tudi občasne večje obremenitve, do katerih med razigrano otroško igro kaj kmalu pride. Dodatno trdnost nudi tudi preizkušeno kovinsko okovje, ki sestavlja okvir otroške postelje. Barvni odtenki lesa za otroške postelje so zelo raznovrstni – zagotovo se najde kakšen, ki bo po vašem okusu. Otroške postelje za vas z veseljem izdelamo tudi po meri. Za novorojenčke smo pripravili prelepo zibajočo posteljico imenovano Klemen, ki je za svoj dizajn prejela nagrad na ljubljanskem pohištvenem sejmu.

Dodatki za otroške postelje

Otroška posteljnina KekecK otroški postelji se seveda pritiče tudi otroška vzmetnica primerne trdote in ustrezna otroška posteljnina. Vzmetnice so zelo pomemben del otroške postelje. Njihove dimenzije se morajo natančno skladati z dimenzijami otroške postelje. Da bo temu res tako, vam nudimo izdelavo otroške vzmetnice po meri. Naše otroške vzmetnice so narejene iz kakovostnih naravnih materialov, ki nudijo zdrav spanec, ne izgubijo svoje prvotne oblike, nudijo pa tudi ustrezno zračnost, ki preprečuje pretirano potenje in razvoj bakterij ter pršic.

Otroške vzmetnice se med sabo razlikujejo po trdoti in so zaradi tega primerne za različne stadije otrokovega razvoja. S svojim antialergijskim delovanjem preprečujejo razvijanje astme in alergij na pršice pri otrocih, ki bi jih lahko pozneje obremenjevale skozi celotno življenje. Nazadnje naj omenimo tudi našo vrhunsko otroško posteljnino: nadvložke, podvložke, odeje in pregrinjala. Njihova kakovostna izdelava nudi otrokom udobje, toplino in nežnost – od tam je do sladkih sanj le še droben korak…