Vhodna vrata Vrata

Vrata, vhodna ali notranja so obraz vašega doma

Vsak obiskovalec, še preden stopi v stanovanje najprej opazi vrata. Vhodna vrata so tisto kar odraža notranjost in privlačna lesena vhodna vrata za stanovanje, naredijo zunanjost celotnega doma lepšo. Ko razmišljate o nakupu, se je potrebno najprej odločiti kakšna naj bodo vaša vrata. Vhodna vrata lahko izbirate med veliko ponudbo materialov, oblik in barv. Lahko se odločite med kombinacijo lesa in aluminija, ali pa so vam bolj všeč tradicionalna lesena vrata. Vhodna vrata bodo dopolnila videz vašega doma, če bodo narejena v stilu vaše hiše ali stanovanja in če se bodo dopolnjevala z okni. Vrata, vhodna ali notranja lahko izbirate med različnimi vrstami lesa. Izbirate lahko med smrekovimi, hrastovimi, macesnovimi in merantijevimi. Pomembna in ne zanemarljiva lastnost na katero morate pomisliti pri montaži vhodnih vrat je protivlomna zaščita. Za varnost smo poskrbeli s tri ali pettočkovnim zaklepanjem, okovje za vhodna vrata pa smo prilagodili in ojačali, kar bo otežilo vstop nepovabljenim gostom. Ker je pomembna kvalitetna izdelava vhodnih vrat, smo mislili na vse, tudi na njihovo toplotno in zvočno izolativnost.

Lesena vrata KLI logatec

Montaža vhodnih vrat je delo za izkušene strokovnjake

Izgled celotne podobe vašega domovanja lepo zaključijo vrata. Vhodna vrata morajo biti kakovostno vgrajena, ker bodo le tako lahko dobro opravljala svojo funkcijo. Preden se montaža vhodnih vrat začne, je potrebno paziti na določene stvari. Poskrbeti je potrebno za njihovo zaščito pred poškodbami pri transportu ali skladiščenju pri vas doma, zaščitena morajo biti tudi pred umazanijo in pred močnimi sončnimi žarki. Še posebej je potrebno biti pozoren na stekla, ki so pogosto sestavni deli vrat. Montaža vhodnih vrat mora biti opravljena profesionalno, saj je s tem zagotovljena njihova kakovost. Okovje za vhodna vrata mora biti prilagojeno vrsti vrat, za katere ste se odločili. Ne glede na to ali gre za novogradnjo ali za menjavo starih vhodnih vrat, je najpomembnejše da je stik med steno in vrati dobro zatesnjen. Le tako je zagotovljena zvočna in toplotna izolativnost. Reža med podbojem in zidom mora biti strokovno zalita z izolativnim materialom. Montaža vhodnih vrat se lahko opravi tudi v vremensko manj ugodnih pogojih, praktično lahko poteka montaža vhodnih vrat v vseh letnih časih. Morda je ravno zdaj pravi čas, da za svojo hišo ali stanovanje naročite nova vrata. Vhodna ali notranja – izbira je velika. Pri nas lahko najdete vse. Na izbiro imamo lesena vhodna vrata za stanovanje ali hišo, PVC ali les alu vrata, izbirate lahko med veliko modeli, materiali in barvami. Izdelava vhodnih vrat je pri nas na vrhunskem nivoju in okovje za vhodna vrata je prilagojeno modelu, zato pridite in izberite vrata po svojem okusu. Tudi kakovostna montaža vhodnih vrat je pri nas zagotovljena.

Vhodna lesena vrata

Izdelava vhodnih vrat popolnoma po vaših željah

V naši bogati ponudbi boste zagotovo našli vrata, ki bodo najboljša za vašo hišo ali stanovanje. S pomočjo posebnega programa na naši spletni strani, si lahko po želji sestavite vaša bodoča vrata. Izdelava vhodnih vrat je delo ki ga bomo opravili mi, upoštevajoč vaše želje in zahteve. Vaš najljubši model lahko do potankosti prilagodite svojim potrebam in svojemu okusu. Npr. lesena vhodna vrata za stanovanje lahko dopolnite s steklom zgoraj ali na strani, izberete lahko natančne dimenzije in seveda smer odpiranja. Izdelava vhodnih vrat je postala popolnoma prilagojena željam strank, zato se lahko sami odločate tudi o konstrukciji, debelini in pragu. Lesena vhodna vrata za stanovanje bomo izdelali iz vrste lesa po vaši izbiri, lahko se boste odločali tudi med barvami po RAL barvni lestvici in med grobimi strukturami pokrivnih barv. Na naši spletni strani pred izdelavo vhodnih vrat izberite tudi kljuke, rozete, prijemala, ključavnice in možnost kontrole odpiranja. Okovje za vhodna vrata je narejeno kot protivlomno in zagotavlja varnost. Ne glede na to kakšne bodo želje za vaša vrata, vhodna vrata vam bomo izdelali natanko takšna, kot jih boste izbrali. Tudi montaža vhodnih vrat naj vas ne skrbi. Naši strokovnjaki bodo to z veseljem in strokovnostjo opravili namesto vas.

Kakšno okovje za vhodna vrata izbrati?

Naj bodo vrata notranja, iz umetne mase, les alu ali lesena vrata za stanovanje, vsaka potrebujejo primerno okovje za želeno uporabo. V našem podjetju vam nudimo široko paleto okovja na izbiro, za izdelavo vhodnih vrat. Za lesena vhodna vrata za stanovanje so v naši ponudbi na voljo prilagojena okovja, ki so vsestransko uporabna. Tudi lesena vhodna vrata za stanovanje so lahko protivlomna, imeti morajo jekleno konstrukcijo vratnega krila in podboja, ki je zelo odporna na poskuse vloma. Bistvena pa je popolna varnostna oprema in okovje za vrata. Vhodna vrata morajo imeti večtočkovno ključavnico, ki se blokira ob poskusu vloma. Njena lastnost so tudi dodatni fiksni zatiči ki onemogočajo ponarejanje ključev, ima pa tudi varnostno rozeto katera ga varuje pred lomljenjem in vrtanjem. Kvalitetni cilindrični vložek, širokokotno kukalo in drugi varnostni elementi ki spadajo med okovje za vhodna vrata so potrebni, da so vrata res varna. Vgrajeno okovje za vhodna vrata in za okna nudi določeno stopnjo varnost, po vaši želji pa jo lahko tudi nadgradimo z dodatnimi varnostnimi elementi. Izdelava vhodnih vrat bo potekala hitro takoj ko boste izbrali vaša najljubša vrata z vsemi elementi.