Visokotemperaturne toplotne črpalke cenik Orca
Ograje

Visokotemperaturna toplotna črpalka za ogrevanje: ugodna cena v ceniku

Visokotemperaturna toplotna črpalka cenikVisokotemperaturna toplotna črpalka je primerna za radiatorsko ogrevanje v starejših objektih. Prav tako pa je visokotemperaturna črpalka primerna tudi za pripravo sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. Cena visokotemperaturne toplotne črpalke je pri nas zelo ugodna, o čemer priča tudi naš cenik. Toplotna črpalka zrak voda, visokotemperaturna in nizkotemperaturna, za svoje delovanje izkoriščajo energijo zraka, poleg tega pa porabijo izredno malo električne energije. Prav zato je toplotna črpalka zrak voda cenovno najbolj ugodna izbira ogrevanja, ki dolgoročno prinese občutne prihranke pri stroških ogrevanja. Vse informacije o ceni oziroma ceniku lahko dobite na sedežu našega podjetja ali pa na naši spletni strani. Poslanstvo podjetja Orca Energja d. o. o. je našim strankam ponuditi najboljše sisteme ogrevanja po najboljši ceni. Ukvarjamo se s proizvodnjo visokokakovostnih visokotemperaturnih in nizkotemperaturnih toplotnih črpalk ter toplotnih črpalk za večje objekte. V naši ponudbi boste prav tako našli toplotne črpalke za sanitarno vodo, zračne in vodne kamine na pelete, prezračevalne sisteme in klimatske naprave.

Visokotemperaturne toplotne črpalke so pri nas na voljo po ugodni ceni

Naše delovanje temelji na inovativnosti, strokovnosti in usmerjenosti k strankam. Trudimo se ponuditi vam najboljšo ceno visokotemperaturnih toplotnih črpalk in ostalih sistemov, ki bodo pripomogli k izboljšanju kvalitete bivanja in znižali vaše stroške ogrevanja. Naši visokokakovostni produkti, kakršna je tudi visokotemperaturna toplotna črpalka, so v celoti proizvedeni v Sloveniji, narejeni so iz najboljših materialov, dostopni pa so po zelo ugodni ceni. Če se zanimate za nakup visokotemperaturne črpalke zrak voda za ogrevanja, potem si oglejte naš cenik. Prepričani smo, da boste nad ceno več kot navdušeni. Še bolj pa boste navdušeni, ko boste slišali, da lahko ceno investicije še dodatno znižate. Eko sklad namreč ponuja nepovratna sredstva za nakup in montažo visokotemperaturne toplotne črpalke za ogrevanje. Vse informacije o ceni, Eko skladu in ceniku so vam na voljo na naši spletni strani. Lahko pa nam pošljete tudi povpraševanje preko spletnega obrazca in poslali vam bomo ponudbo s ceno.

Visokotemperaturne toplotne črpalke za ogrevanja: ponudba

V starejših objektih se načeloma za ogrevanje izbere visokotemperaturno toplotno črpalko. Prav tako pa lahko visokotemperaturno toplotno črpalko uporabite za pripravo sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. Radiatorsko ogrevanje z visokotemperaturno toplotno črpalko po veliko cenejše, saj za svoje delovanje uporablja zrak, brezplačen vir energije. Za svoje delovanje pa potrebuje tudi električno energijo, vendar je delež uporabljene elektrike zelo majhen. V naši ponudbi lahko najdete naslednje visokotemperaturne toplotne črpalke, ki so primerne tudi za radiatorsko ogrevanja: Duo/Double 200, Duo/Double 300 in Duo/Double 300 Solar. Vse toplotne črpalke Orca Coolwex, vključno z visokotemperaturnimi toplotnimi črpalkami, v svoji kakovosti in delovanju visoko presegajo najstrožje evropske standarde. To dokazujejo tudi certifikati najpomembnejših neodvisnih strokovnih institucij v EU.

Visokotemperaturna toplotna črpalka za ogrevanje Duo/Double 200: ugodna cena v ceniku

Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda Duo/Double 200 je primerna za radiatorsko ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem 200 l bojlerju. Primerna je za starejše in slabše izolirane objekte. Visokotemperaturna toplotna črpalka je na voljo po zelo ugodni ceni, dosega pa odlična grelna števila (razmerje med proizvedeno toploto in za to porabljeno električno energijo). Visokotemperaturna toplotna črpalka vam ponuja veliko udobje, ogreva objekt in sanitarno vodo tudi do –28 °C zunanje temperature, ima vremensko vodeno regulacijo. Ponuja pa tudi možnost hlajenja prostorov, nastavitev več časovnih intervalov ter programa Party in Holiday. Ceno nakupa in montaže visokotemperaturne črpalke lahko še znižate, če pridobite nepovratna sredstva Eko sklada. Vse informacije o Eko skladu, ceni in ceniku vam bomo posredovali v podjetju Orca Energija d. o. o.

Visokotemperaturne toplotne črpalke cenik OrcaOgrevanje z visokotemperaturno toplotno črpalko Duo/Double 300 in Solar

Visokotemperaturna toplotna črpalka Orca Coolwex Duo/Double 300 je zmogljiv ogrevalni sistem, ki je namenjen gospodinjstvom s štirimi ali več člani. Ima vgrajen 300 l bojler za sanitarno vodo, ki bo zagotovil dovolj tople vode za vso družino, na voljo pa je tudi kar nekaj izvedb za različne sisteme ogrevanja in različne površine bivalnih prostorov. Na voljo je tudi različica Solar, ki si deli vse lastnosti kakor Duo/Double 300, s pomočjo dodatnega toplotnega prenosnika pa omogoča še priključitev na sončne kolektorje, s čimer lahko še dodatno znižate stroške ogrevanja. Vso ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi informacije o ceni.

Visokotemperaturna toplotna črpalka za nižje stroške ogrevanja

Odločitev za ogrevanje z visokotemperaturno toplotno črpalko bo odločitev, ki vam bo dolgoročno prihranila kar nekaj denarja. Ogrevanje s toplotno črpalko je namreč, v primerjavi z ostalimi viri ogrevanja, veliko bolj ugodno, kar se bo poznalo tudi v vaši denarnici. In ne le to, je tudi okolju in uporabniku prijazno ogrevanje. Ker za svoje delovanje uporablja zrak, jo lahko brez večjih težav in dodatnih stroškov namestimo v praktično vsak objekt. Ponujamo vam celovito storitev nakupa visokotemperaturne ali katerekoli druge toplotne črpalke: od svetovanja naših strokovno usposobljenih delavcev, izbire primerne najboljše toplotne črpalke za vas, pa vse do ustrezne montaže in rednega servisa.