vinilne talne obloge
Talne obloge

Vinilne talne obloge

Vinilne talne obloge združujejo vse, kar posameznik od tal pričakuje, so hkrati izjemno obstojne, ob tem pa se lahko pohvalijo s čudovitimi vzorci in izgledom. Vas zanima katero vinil talno oblogo izbrati? Pomembno je, da izberete talno oblogo, ki je dobro obdelana, se lahko pohvali z zadostno debelino in je seveda vam všečnega videza. Dan danes lahko najdete vinilne talne obloge v imitaciji lesa, pa tudi v imitaciji keramike in celo kamna. Izberite tisto, ki bo vam najbolje ustrezala!

vinilne talne obloge

Vinilne talne obloge so trpežne in enostavne za vzdrževanje

Vzdrževanje vinilnih talnih oblog je enostavno in hitro. Najbolje je, da jih posesamo in tu in tam obrišemo z vlažno krpo, ki smo jo poprej namočili v raztopino detergenta. Zraven enostavnega vzdrževanje pa se vinilne talne obloge lahko pohvalijo tudi z nadvse enostavnim polaganjem. Ker je polaganje enostavno je tudi cena montaže vinilne talne obloge ugodna. Z nakupom vinilne talne obloge na klik boste montažo še poenostavili. Ponujamo vam tudi možnost nakupa plavajoče talne obloge, ki jo lahko položite tudi na sistem talnega ogrevanja.

Na spletni strani vas pričakuje pestra zbirka vinilnih talnih oblog

Oglejte si našo spletno stran in se odločite za vinilno talno oblogo, ki vam je najbolj pri srcu. Izbirajte med veliko ponudbo barv, vzorcev in imitacij vinilnih talnih oblog najbolj priznanih proizvajalcev. Vinilne talne obloge lahko namestite v vseh prostorih vašega doma, tako vam v podjetju Ekostil ponujamo vinilne talne obloge za kuhinjo in druge prostore v hiši ali stanovanju. V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja in vam tako pomagali pri nakupu vinilne talne obloge.

Vinil talna obloga katerega izbrati,

Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se o kakovosti vinilnih talnih oblog lahko prepričate in si jih ogledate na lastne oči. Ob prihodu v poslovalnico vas bodo pričakali strokovnjaki, ki vam bodo pred nakupom vinilne talne obloge rade volje svetovali, vi pa jih lahko povprašate tudi o ceni vinilne talne obloge, prav tako pa ne spreglejte vinilne talne obloge v akciji.