Vhodna vrata aluminij
Ograje

Vhodna vrata alu izdelana po naročilu so unikatna in zelo cenjena

Vhodna vrata alu so narejena iz materialov najvišje kvalitete, s čemer je zagotovljena vzdržljivost in dolga uporabna doba. Izdelana so ročno, kar pomeni, da so unikatna. Naši mojstri posvečajo sami izdelavi veliko pozornosti, saj dajejo poudarek na vrhunsko kvaliteto in majhne podrobnosti, ki ločijo naše izdelke od konkurenčnih. Naša vhodna vrata alu so cenjena doma in v tujini, zato imamo prodajno mrežo razvejano po celem svetu. Odlikuje jih vrhunska kvaliteta, eleganten videz, odlične toplotne in zvočne izolacijske lastnosti ter visoka stopnja varnosti. V Sloveniji imamo dva razstavno prodajna salona, ki se nahajata v Ljubljani in v Mariboru. Razstavljenih imamo zelo veliko modelov, ki si jih lahko kupci podrobno ogledajo in jih preizkusijo, saj mora biti nakup dobro premišljen. V primeru, da niste prepričani kakšen model bi najbolj ustrezal vašim željam in zahtevam, vam lahko pomagajo naši strokovno usposobljeni prodajalci. Podajo vam lahko predloge o najustreznejši izbiri, ter kataloge s podrobnimi informacijami in slikovnim materialom, ki vam bo zagotovo olajšal izbiro.

Vhodna vrata aluminij

Poleg standardnih, izdelujemo tudi nestandardne mere vhodnih vrat alu

Naša vhodna vrata po naročilu imajo zelo veliko lastnosti, ki smo jih razvili v našem podjetju in ki so bile na trgu predstavljene kot inovacije. Izdelali smo krilo v debelini 14 cm, kar ni do takrat naredil še nihče. Debelina krila 14 cm predstavlja visoko stopnjo varnosti, saj tako masivnega krila vlomilci ne morejo kar tako uničiti. Togo in čvrsto krilo v kombinaciji s kvalitetnimi profili nemškega podjetja Schuko predstavlja dobro obrambo pred vlomilci. Naša vhodna vrata alu so dosegla najboljši količnik toplotne prevodnosti na svetu, ki je posledica debeline krila, štirikratnega tesnjenja ter štiri slojne zasteklitve. Dobre izolacijske lastnosti pomenijo prihranek pri porabi energije za ogrevanje in hlajenje hiše. Kvalitetno stavbno pohištvo s čim manjšimi toplotnimi izgubami, ima pomembno vlogo pri novogradnjah kakor tudi pri starejših objektih. V zadnjih letih ljudje množično menjajo staro stavbno pohištvo z novejšim, saj so razlike pri porabi energije občutne. Še dodaten prihranek pa lahko dosežejo z obnovo fasade, ki je zelo pomembna pri energetski učinkovitosti hiše. Pri estetskem videzu smo pionirji v razvoju več nivojske in popolnoma ravne zasnove krila. Več nivojska zasnova se najbolje obnese pri tradicionalnih modelih vhodnih vrat po naročilu, ravna zasnova pa se uporablja pri modernih modelih, ki imajo čiste ravne linije. Prvi smo serijsko izdelali krilo v dimenziji 130 x 300 cm. Takšnih nestandardnih dimenzij pred nami ni serijsko izdeloval še nihče, zato smo tudi s tem premaknili mejnike v svoji branži. Mere, ki se običajno uporabljajo za razkošne vile, gradove ali zgradbe z visokimi stropovi lahko še dodatno povečamo z obsvetlobnimi elementi. Z njihovo vgradnjo na levo, desno stran kril in nad krila, lahko velikost alu vhoda povečamo na osupljivih 280 x 350 cm.

Poleg alu vhodnih vrat izdelujemo tudi alu les različice, ki imajo čudovit izgled

Vhodna vrata alu so izdelana iz visoko kakovostnega aluminija, lahko pa so kombinirana tudi z drugimi materiali. Alu les vhodna vrata imajo zelo lep izgled, združujejo različna materiala, ki se dopolnjujeta. Material, ki je pogosto uporabljen pri naših izdelkih je steklo. Vgrajujemo ga kot zasteklitev v obliki okna na krilu ali pa kot obsvetlobni element. Dnevna svetloba, skozi steklene elemente razsvetli prostor in ga optično poveča. V naši ponudbi imamo različne teksture stekla, kot je satinirano, barvano, nudimo pa tudi vitraž. Kljuke in potezala so narejena iz inoxa, ki se odlično ujema z barvnim aluminijem.

Vhodna vrata po naročilu Pirnar

Lesena ali alu vhodna vrata izdelujemo tudi po naročilu

Če razmišljate o nakupu novih vhodnih vrat po naročilu, se morate najprej odločiti iz kakšnega materiala bi jih radi imeli. Lesena ali alu vhodna vrata vam izdelamo po naročilu kar pomeni, da lahko izbirate barvo, velikost, stil in ostale dodatke kot so kljuke, potezala, tolkala in podobno. Pri izbiri barve imate pester nabor, našo ponudbo barv delimo v pet skupin: standardna bela v sijajni ali mat izvedbi, fino strukturne in kovinske barve, barve po RAL lestvici, lesni dekor in gladke mat barve. Ko se odločate za barvo vhodnih vrat alu, je potrebno upoštevati barvo hiše oziroma fasade. Če ima hiše fasado v svetlih barvah, je smiseln izbor vodnih vrat po naročilu v temnih barvah. V primeru temne fasade, pa je najustreznejša izbira modela v svetlih barvah. Izbrati je potrebno tudi stil vhodnih vrat po naročilu, ki je lahko tradicionalen ali moderen. Moderni modeli se običajno vgrajujejo v hiše, ki so sodobno grajene, tradicionalni modeli pa v klasično grajene ali podeželske hiše. Izbor debeline krila je odvisen od več faktorjev. Če bodo vhodna vrata po naročilu krasila stanovanje, je primeren izbor manjše debeline, saj ne predstavljajo prve obrambne linije pred vlomilci, niti ne predstavljajo primarne zaščite pred mrazom ali vročino. Večstanovanjske zgradbe imajo glavna vhodna vrata, ki predstavljajo osnovno zaščito. V primeru, da bodo vhodna vrata alu vgrajena v samostojno hišo, je smiselno izbrati model, ki je najdebelejši, saj si boste le tako zagotovili najvišjo stopnjo varnosti in učinkovito zaščito pred raznimi vremenskimi vplivi. Zelo lep dodatek predstavlja LED osvetlitev potezala ali pragov, ki ima poleg estetske tudi praktično funkcijo.