vgradne omare po meri
Garderobne omare Pohištvo Vgradne omare

Vgradne omare po meri poskrbijo za maksimalen izkoristek prostora

Vgradne omare po meri ne predstavljajo zgolj prostora za shranjevanje, temveč tudi izviren in estetski element. Ker so funkcionalne in se popolnoma prilegajo skoraj vsakemu prostoru, predstavljajo odlično rešitev za različne potrebe pri opremljanju bivalnih prostorov. Ker so dimenzije vgradne omare po meri prilagojene danemu prostoru, bo omara popolnoma zapolnila prostor, od tal do stropa ter od stene do stene. Vgradne omare po meri je možno vgraditi praktično kamor koli – v hodnike, predsobe, otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, tudi v mansarde. V primeru, da vgradne omare po meri ni mogoče vgraditi od stene do stene, pa jo zaključimo s stranicami v prilegajoči se barvi.

Vgradne omare po meriGarderobne omare – pohištvo za spalnico, ki ne sme manjkati

Garderobne omare za spalnico predstavljajo najboljšo rešitev za vedno pospravljeno garderobo. Velikost garderobne omare za spalnico je odvisna predvsem od velikosti prostora in vaših potreb. Najbolje se je odločiti za izdelavo garderobne omare za spalnico po meri. Garderobna omara po meri je funkcionalna, popolnoma se prilagaja prostoru, hkrati pa je zasnovana z mislijo na vaše želje in zahteve. Da bo izdelana garderobna omara resnično ustrezala vašim potrebam, je še pred načrtovanjem dobro premisliti, kje bo omara stala, koliko ljudi jo bo uporabljalo in kakšen naj bo dostop. Preglejte svoja oblačila in dodatke, razmislite, ali potrebujete več obešalnikov ali več polic, ali so vaša oblačila daljša ali krajša, ali imate težke plašče, ki potrebujejo dobro oporo, in ali imate veliko različnih kravat ali pa morda športno opremo, ki zasede veliko prostora. Vse to bo pripomoglo k večji funkcionalnosti vaše garderobne omare za spalnico po meri.

Garderobne omare za čevlje bo naredila konec neredu v predsobi

Garderobne omare za čevlje predstavljajo nepogrešljiv del predsobe, saj prepručujejo, da bi se vaši gostje večno spotikali ob razmetane čevlje, obenem boste vedno vedeli, kje najti obutev za različne priložnosti. Če si zaradi pomanjkanja prostora ne morete privoščiti, da bi v vaši predsobi stala še ena omara, je rešitev preprosta – odločite se lahko za izdelavo ene same vgradne garderobne omare po meri za čevlje, v katero boste lahko pospravili tudi oblačila, torbe in ostale dodatke.

Naj vas ob prihodu domov ne prevzame slaba volja ob pogledu na kup razmetanih oblačil in čevljev. Odločite se za vgradne garderobne omare po meri za čevlje in oblačila. Obiščite našo spletno stran www.kuhinje-avbelj.si/vgradne-omare-po-meri, kjer si poleg garderobne omare za čevlje lahko ogledate tudi našo ostalo ponudbo. Vabljeni.