Garderobne omare Pohištvo

Vgradne garderobne omare

Vgradne garderobne omare za popolno zadovoljstvo oblačenja

Vgradne garderobne omare so idealne za vse tiste, ki imajo malo prostora ali tudi tiste, ki želijo, da je njihov prostor kar najbolj ekonomično izkoriščen. Vgradne garderobne omare so odlične tudi v primeru, če imate v hiši shranjevanju oblačil namenjeno prav posebno sobo. Vgradne garderobne omare vam tako postavimo na licu mesta. Za dodatno izkoriščenost prostora priporočamo garderobne omare z drsnimi vrati. Vgradne omare z drsnimi vrati vam namreč privarčujejo prostor, ki bi ga sicer izgubili s tem, ko bi vgradili klasična vrata omar po naročilu. Vse več ljudi se odloča za vgradne omare z drsnimi vrati, saj je to povezano s prijetnostjo bivanja oziroma shranjevanja oblačil in ne nazadnje tudi z estetskim izgledom prostora. Naročite izris vgradne omare in se prepričajte. Cena vgradnih omar je pri nas ugodna: pokličite nas in pozitivno vas bomo presenetili.

Vgradne garderobne omare so razporejene po celem prostoru

Ena od prednosti vgradnih garderobnih omar je torej v tem, da so lahko razporejene po celotnem prostoru, ki ste ga namenili shranjevanju oblek, posteljnine in še česa. Na izrisu vgradne omare lahko predvidite več možnosti, kako boste zlagali svojo garderobo. Z različnimi izrisi vgradnih omar lahko tako mirno premislite, kakšen sistem odlaganja garderobe vam najbolj ustreza. Lahko vam podamo nekaj predlogov, vi pa potem naknadno po premisleku izberete tistega, ki vam je najbolj všeč. Lahko pa se odločite za kombinacijo različnih sistemov. Seveda lahko zasnujete tudi svoj originalen način shranjevanja, saj gre navsezadnje za garderobne omare po meri.

Vgradne omare garderobnih sob z drsnimi vrati so redkost

vgradne garderobne omare

Ker vrata vgradnih garderobnih omar običajno predstavljajo notranja vrata garderobne sobe, se ljudje vedno ne odločajo za vgradne omare z drsnimi vrati. Če pa tako želite oziroma, če na izrisu vgradnih omar vidite, da je to za vas najboljša rešitev, vam bomo seveda vgradno omaro z drsnimi vrati z veseljem izdelali. Izris vgradnih omar je namreč čudovita stvar pri omarah po naročilu, saj lahko predvidite vse opcije. Tako boste garderobno omaro z drsnimi vrati naročili po utemeljenem premisleku.