Vgradne omare po meri
Vgradne omare

Vgradna omara

Vgradna omara rešitev za vsak dom

Vgradne omare po meriVgradna omara je praktična rešitev za vaš dom, ki pripomore, da je vaš dom organiziran in urejen. V podjetju Alples smo vodilni ponudniki kakovostnega pohištva na slovenskem trgu. Pri nas najdete najboljše pohištvo za vsak prostor v vašem domu – kuhinje, spalnice, postelje po meri, jedilnice in predsobe, ponujamo pa vam tudi vgradne omare. Akcija, s katero v našem salonu večkrat presenetimo svoje stranke, je priložnost, ki je ne smete zamuditi. Ker upoštevamo želje naših strank v naši redni in akcijski ponudbi najdete vgradne omare po meri. Izbirate lahko med različnimi vrstami vgradnih omar z drsnimi vrati in vgradnimi garderobnimi omarami.

 

Vgradna omara po meri najvišje kakovosti

Vgradne omare so lahko različne. Ker so izjemno prostorne, so odlična rešitev za hrambo oblačil in ostalih reči, ki jih potrebujete v vašem domu. Prednost vgradnih omar je predvsem ta, da skrijejo nepravilnosti v prostoru in vam omogočijo nove rešitve prehodov med prostori. Vgradne garderobne omare bodo poskrbele za najboljšo in maksimalno izkoriščenost prostora. Odločite se lahko za različne dimenzije vgradnih omar po meri. Izbirate lahko med vgradnimi omarami z drsnimi vrati ali vgradnimi omarami s klasičnimi vrati. Vgradne omare po meri, ki jih dobite pri nas, lahko segajo od stene do stene ali pa se odločite za vgradno omare po meri, ki sega od tal do stropa. Del naše ponudbe so tudi kotne vgradne omare in vgradne omare v mansardi. V podjetju Alples poskrbimo, da se bo omara resnično prilegala vsakemu prostoru. Znani smo po visokokavostnem pohištvu in takšne so tudi naše omare.

 

Vgradna omara z drsnimi vrati za dovršen videz prostora

Vgradne omare z drsnimi vrati niso le praktične, ampak tudi prefinjenega videza, ki vašemu domu doda eleganten pečat. Vgradne omare z drsnimi vrati, ki vam jih ponujamo, imajo najboljše mehanizme zapiranja, z našo garancijo na kakovost pa vam jamčimo, da bodo vgradne omare z drsnimi vrati brezhibno delovale. Pohitite z nakupom in se nam pustite presenetiti pri nakupu vgradne omare. Akcija morda že čaka na vas.